Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csak nekem erős? Nők, férfiak mit gondoltok? Helyes ez?
Barátnőmmel nem rég szakítottunk, 1 hétre rá összejött egy sráccal, ennek kb 1 hónapja, akkor azt mondta: "nem tudja mit akar".
Most elvileg kezd szerelmes lenni belé, sőt már szerelmes DE nap mint nap, talizunk, összefutunk, elhív vásárolni, vagy kajálni, és érdekes megjegyzéseket tesz: "tudom mert ilyen vagyok azért szeretsz" v "tedd be jó mélyre, add ide majd én beteszem" (üveget a hűtőbe, de jó kihangsúlyozva, nyilván n arra gondolt), "Mit kapok Valentin napra?"(Rólam valami félmeztelen "szexi képre" célzott). Minden közös képünk, (intim is) meg van neki.. Én kísérem nőgyógyászhoz, a közös szex a téma.. de már n szeret úgy(azt mondta), isteníti az új barátját, a fejemhez vágta hogy éretlen vagyok.. Az a gond hogy nem tudom mit gondoljak, de nekem például szarul esne, hogy a barátnőm még az exével, járkál, és ilyen megjegyzéseket nyomat, együtt nevetgélve járnak nőgyógyászhoz.. vagy ez a normális?
(Nincs nagy tapasztalatom, párkapcsolati téren ezért kérem a segítségeteket!)
20on évesek vagyunk.
Köszönöm előre is a segítséget!
Vedd fel hangfelvetelre datummal a talalkozasotok. Talakozz a masik sraccal es jatsz le neki. ( Az ot istenito reszt vagd ki.) Mondd meg neki,h ugysincs eselye,o csak eszkoz a feltekennye teteledre.. Szoval jobban teszi,ha lelep a csajodrol. Tutira lelep. Minden happy lesz .
Amugy meg eleg eretlen viselkedes reszerol,de 20 evesen nem gaz. Ebben a szituban nem Te vagy a hulye.
N
2 válaszom lenne feléd.
-ne legyél második (ő részéről egy pótlék "szamár" aki jó lesz ha az új kapcsolat mégsem jön össze!
-Legyen FÉRFI ÖNBECSÜLÉSED!!!
Aki egyszer ott hagyott, ne kelljen neked mégegyszer ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!