Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ti mit tenétek a helyembe? 22L
Együt lakom a pasimmal ami eleinte jó volt.
Pl: nem kell dolgozak mindent meg vesz amit kérek töle és az összes pénzét nekem adja (nàlam tartja) abbol csak epp ha szüksége van akkor kér tölem. Viszon nem enged szorakozni és hogy baràtkozam fiúkal is. Egész nap itthon vagyok filmezek vagy epp vàsàrolok. Persze imàdom őt és ő is engem szerintem ő még jobban. De igy elég unalmas az életem és az àgyba se nem tul romantikus.
Még is mit vársz? Gyakorlatilag egy házik**úrva vagy.
el tudom képzelni azt a valódi igaz szeretetet....
Mondd csak, mit szeretsz benne?
Őt magát, vagy a pénzét?
Ha az utóbbit, akkor sajnos ha feladod a kapcsolatot, a pénzes életvitelt is fel kell adnod. Ha őt magát, akkor meg elvakult vagy, hogy egy beteg emberrel élsz együtt.
Mihez kezdesz, ha esetleg kidob? 0 forintod nem lesz...
Nem kell dolgoznod vagy nem enged dolgozni? Nem mindegy!
Én a helyedben elmennék dolgozni, már csak azért is, hogy lássa, hogy nem parancsolgathat.
A csaja vagy vagy a kutyája?
Ez remélem, hogy csak kamu kérdés.
Ha valami csoda folytán mégsem az: Kérdező, növessz önbecsülést! Jó így ez neked? Hogy semmit sem teszel? Van mit felmutatnod? Úgy érzed, hogy előrébb visz ez a kapcsolat, te több leszel tőle? Mert szerintem akit eltartanak és megszabják neki mit csináljon, az inkább a kiskutyámra hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!