Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok? Ti mit tenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ti mit tenétek a helyembe? 22L

Figyelt kérdés

Együt lakom a pasimmal ami eleinte jó volt.

Pl: nem kell dolgozak mindent meg vesz amit kérek töle és az összes pénzét nekem adja (nàlam tartja) abbol csak epp ha szüksége van akkor kér tölem. Viszon nem enged szorakozni és hogy baràtkozam fiúkal is. Egész nap itthon vagyok filmezek vagy epp vàsàrolok. Persze imàdom őt és ő is engem szerintem ő még jobban. De igy elég unalmas az életem és az àgyba se nem tul romantikus.

2017. jún. 5. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Még is mit vársz? Gyakorlatilag egy házik**úrva vagy.

el tudom képzelni azt a valódi igaz szeretetet....

2017. jún. 5. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Mondd csak, mit szeretsz benne?

Őt magát, vagy a pénzét?

Ha az utóbbit, akkor sajnos ha feladod a kapcsolatot, a pénzes életvitelt is fel kell adnod. Ha őt magát, akkor meg elvakult vagy, hogy egy beteg emberrel élsz együtt.

Mihez kezdesz, ha esetleg kidob? 0 forintod nem lesz...

2017. jún. 5. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez kamu.
2017. jún. 5. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
kamu:D
2017. jún. 5. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell dolgoznod vagy nem enged dolgozni? Nem mindegy!

Én a helyedben elmennék dolgozni, már csak azért is, hogy lássa, hogy nem parancsolgathat.

A csaja vagy vagy a kutyája?

2017. jún. 5. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
ha szereted, akkor miért is akarsz más pasikkal ismerkedni?
2017. jún. 5. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Tipikus napi "szidjuk együtt a nőket, ment mind a pénzre hajt" kamu kérdés. Még arra is ügyelt, hogy helyesírási hibákat ejtsen, hogy butának állítsa be a nőt, de nem volt túl következetes. :)
2017. jún. 5. 17:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy szeretem.. Mondtam hogy ha akarja énis dolgozom vagy nyitok egy szépségszalont de azt mondja még neki van elég pénze addig nem kell menjek sehova.. Azért baràtkoznàk màs fiùkal is mert mindég több volt a fiú baràt mint a làny. És igy most nincsenek baràtaim.
2017. jún. 5. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez remélem, hogy csak kamu kérdés.

Ha valami csoda folytán mégsem az: Kérdező, növessz önbecsülést! Jó így ez neked? Hogy semmit sem teszel? Van mit felmutatnod? Úgy érzed, hogy előrébb visz ez a kapcsolat, te több leszel tőle? Mert szerintem akit eltartanak és megszabják neki mit csináljon, az inkább a kiskutyámra hasonlít.

2017. jún. 5. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Megtartanám baleknak, és elverném a pénzét minden szarra, aztán otthagynám ha beidegesedik.
2017. jún. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!