Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok? Ti mit tenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ti mit tenétek a helyembe? 22L

Figyelt kérdés

Együt lakom a pasimmal ami eleinte jó volt.

Pl: nem kell dolgozak mindent meg vesz amit kérek töle és az összes pénzét nekem adja (nàlam tartja) abbol csak epp ha szüksége van akkor kér tölem. Viszon nem enged szorakozni és hogy baràtkozam fiúkal is. Egész nap itthon vagyok filmezek vagy epp vàsàrolok. Persze imàdom őt és ő is engem szerintem ő még jobban. De igy elég unalmas az életem és az àgyba se nem tul romantikus.

2017. jún. 5. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok gátlásos ember sokmindent tettem már életemben ezért leírom hogy én mit tennék a helyedben, arc nélkül őszintén, bár férfi vagyok: Ne változtass rajta. Háát számítás számítás de... hazudjak? :-)
2017. jún. 5. 22:37
 12/12 ricsi95100 válasza:
én ugy kidobnálak öröm lenne nézni :) 22f
2017. jún. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!