Mit gondoltok erről? Csak szerintem megalázó egy nő számára?
Szerintem is megalázó. Az én barátom szeret, tisztel, és rá nem néz más nőre, mert neki én vagyok a legszebb nő a világon (még ha nincs is így). Szerintem ez így van jól, én sem bámulok meg más pasikat. Persze lesz, aki erre azt fogja mondani "hűséget fogadtál nem vakságot". De aki melletted csorgatja más lányok után a nyálát, az téged nem szeret.
De ezt vele kell megbeszéld. Aztán ha ezt folytatja, én tuti elhagynám, persze ezt könnyű tanácsolni, ha te szereted.
De az ilyen ember szerintem hamar meg fog csalni, ha lát egy "jobbat".
21L
Csináld te is azt ,hogy bámulod a pasikat ha ez nem segít semmit, és nem féltékeny, vagy nem figyel fel erre akkor tuti nem vagy neki fontos annyira.
Beszéld meg vele,hogy ez neked nem tetszik. Azzal nincs gond, ha megnézi a nőket csak ne akkor amikor ott vagy, és ne úgy,hogy közbe kiesik a szeme..Mert ez már a pofátlanság küszöbét súrolja szerintem..Határok közt is lehet nézelődni,úgy hogy a másik ne vegye észre.
Nem mondom azt,hogy szakíts vele, de ha tényleg nem érti meg,hogy neked ez nagyon rosszul esik, akkor nem veled lehet a gond...Én azért elbeszélgetnék még vele erről.
Hadd nézze. Te nem szoktál megnézni egy-egy jó pasit?
Az én párom fotós, és szinte heti rendszerességgel fotóz meztelen nőket. Most dobjam ki?
Nagyon megalázó, és mivel szóvá tetted és kiröhögött, még ráadásul pofátlan is, egyáltalán nem vesz téged komolyan.
Azt mondják, a férfiak hűséget fogadnak, nem vakságot, ettől függetlenül nekem egyetlen barátom sem viselkedett még így, és soha nem adott rá okot senki, hogy azt gondoljam, a jelenlétemben így viselkedik. Ha valakinek olyan nagyon fontos más nőket nézegetni, akkor csinálja amikor egyedül van, vagy pedig úgy, hogy ne legyen feltűnő! Mégis hogyan viselkedjen egy barátnő, ha látja hogy a párja éppen egy másik nő seggét/mellét nézegetni?! Társalogjon vele továbbra is az esti tévéműsorról zavartalanul?
17:08
Azért ez más, a párodnak akkor ez a munkája, nem élvezetből csorgatja a nyálát.
Vagy nem csak élvezetből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!