Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Csak...

Mit gondoltok erről? Csak szerintem megalázó egy nő számára?

Figyelt kérdés
A barátom látványosan megnézi a nőket (ugy, hogy ott vagyok mellette). Nem olyan fél szemmel, hogy én észre se vegyem hanem telibe gyakorlatilag kiesik a szeme, ha olyan nőt lát. Eléggé adok magamra és megvan a kellő önbizalmam szóval soha nem kellett ilyet éreznem előző kapcsolataimba, hogy ott vagyok a barátom mellett és ő más nőket nézeget, ahelyett hogy velem foglalkozna... Lehet, hogy a büszkeségem miatt vagy a hiuságom miatt, (nem tudom) de nagyon nehezen viselem, sőt...Legutóbbi alkalommal egy szórakozohelyen voltunk, rászóltam hogy nem kellene csinálnia mivel itt vagyok mellette, ő azt válaszolta, hogy csak ismerősöket keres (ami nyilvánvaló hazugság volt) és nem zavartatta magát tovább nézegelődött én pedig annyira bemérgesedtem, össze vesztem vele hogy "megaláz, hogy lehet ilyen mikor itt vagyok mellette...És ha így ezt csinálja, akkor hogy viselkedhet, ha nem vagyok ott". Ő igazóból fel se fogja hogy ez engem tényleg zavar, vagy felfogja és nem érdekli? Mert csak nevet rajta egyet és azt gondolja, hogy hisztizek! Mit gondoltok erről? Csak szerintem megalázó?
2011. máj. 21. 16:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
17:08, ha te ezt a két helyzetet összehasonlítod, akkor nem érted, hogy itt miről van szó. Te vállaltad, hogy a párod meztelen nőket nézegessen, továbbá ez a munkája, már a kezdetekkor elfogadtad. De ha a jelenlétedben társaságban töltené ideje 90%-át azzal, hogy feltűnően másokat vetkőztet a szemével, lehet neked sem tetszene. De a te esetedben még mindig ott van, hogy ő a művész szemével nézi őket, nem férfiként.. Tehát abszolút nem érezheted át szerintem ezt a helyzetet.
2011. máj. 21. 17:13
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Szakíts vele!

Megalázz ás bunkón viselkedik veled!:S

Egyébként mióta vagytok együtt ?

2011. máj. 21. 17:14
 13/23 anonim ***** válasza:
18%
A férjem, ha beszélgetnek mellettünk, vagy valami érdekeset néz, mindig odafigyel, azt nézi, sokszor még magáról is elfeledkezve. Az elején iszonyatosan zavart, de mára már megszoktam. Egy elvont fickó, aki szereti a családját, de minden érdekli. A szép nők is. Nem csak ő, én is megnézem, ha valaki/valami szép. Férfi, nő, festmény, naplemente. Ha csak téged szeret, akkor miért zavar?
2011. máj. 21. 17:15
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

Az nem baj, ha nézeget más nőket hiszen a nők is megnéznek más pasikat gondolom, de ezt tegyük úgy,hogy a másiknak ne ártsunk vele, mert azért van aki érzékenyebben reagál ezekre.

És lássuk be, a kérdező ezt szóvá tette a barátjának, hogy ez neki rosszul esik, és a barátja pedig kinevette, és azt mondta,hogy hisztizik.. Nem is veszi figyelembe azt,hogy mit is érezhet nem hiszem,hogy olyan fontos neki, hogy ő neki rosszul esik , hogy más nőket bámul meg nagyon feltűnően.

Ha a saját párunk érzéseivel így nem foglalkozunk, akkor ott elgondolkoznék ,hogy megéri-e ez a kapcsolat vajon.(?)

2011. máj. 21. 17:16
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

De igen, megalázó.

Ez a szöveg pedig, hogy hűséget fogadott, nem vakságot, már unalmas...

Ha én szerelmes vagyok valakibe, nem érdekelnek mások. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudom megítélni, hogy valaki jól néz-e ki meg nyilván nem tartok mindenkit csúnyának a páromon kívül, de teljesen hidegen hagynak. Eszembe sem jutna megbámulni őket.

Szerintem ez nem nagy elvárás, főleg, hogy a kérdező azt írja, egy igényes, magára adó nő.

2011. máj. 21. 17:25
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítéseket. Fél éve vagyunk együtt, de már egy ideje haldoklik a kapcsolatunk (számtalan különc, elviselhetetlen, önző szokása miatt /köztük ez is/ amit nem tudok tolerálni. Csak rajta azt veszem észre, hogy nem akarja észrevenni a problémákat, csak hisztinek veszi őket és akkor fog komolyan venni amikor elhagyom. (De akkor már késő lesz) Most ez nagyképűen fog hangzani, de környeztem szerint a "jó nő" kategoriba tartozom. edzek rengetek energiát fordítok magamra, mindig megbámulnak a férfiak...a környezetembe senki nem értette, hogy jöhettem össze a jelenlegi párommal köztük én se /de ilyen a szerelem/ és ő ahelyett, hogy megbecsülne, csak megaláz. Ha vele vagyok szinte rá se nézek másra, vagy ha ránézek is nem érdekel, ha próbálkoznak egyből hárítok. Ő nem értem miért viselkedik így...De egyre nyilvánvalóbb, hogy nem szeret sőt sose szerett, csak egy trófea voltam neki.

Hát így jártam, remélem legközelebb több szerencsém lesz!

2011. máj. 21. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
öröm látni, hogy mégis ennyire jó (maradt) az önbizalmad, sok sikert a következőkben:)
2011. máj. 21. 17:45
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van teljesen: MEGALÁZÓ.

Én is pont ma vitatkoztam össze a barátommal, mert ő meg mindig a nagymellű nőket dicsérgeti, és csorgatja rájuk a nyálát.

"Hú, de jó nagy melle van!" "Nem baj, hogy csúnya, de jó nagy melle van!" "Azta, mekkora jó nagy melle van'"

Nahát, én kis mellű vagyok.

Marha rosszul esik!

Nekem soha nem lesz nagy mellem, és plasztikáztatni sem fogok senki kedvéért.

Mondtam neki, hogy hagyja már abba ezt a "mell" témát, mert nekem őrült megalázó, vagy keressen egy nagy mellűt.

Nem tudom, abbahagyja-e, de nekem ez megalázó, és kész.

Az eszem tudja, hogy nem kellene megsértődni, de az érzelmeim nem, és igenis ilyenkor egy nő úgy érzi, hogy nem elég jó, nem elég szép, és nem elég csábító a párjának.

Pocsék érzés, és megértelek.

Teljesen megértelek!

Szóljál neki, hogy ez nem hiszti, hanem ilyenkor megtiporja az önbizalmadat.

Ha szeret, akkor visszavesz magából.

Remélem az én barátom is befejezi, mert kezdem úgy érezni, hogy hiába tornázok, hiába vagyok mindig csinos, egy fogyatékos vagyok a kis melleimmel.

Pedig nem hiszem, hogy egy szerelem arról szólna, hogy úgy érezzük, nem vagyunk elég jók.

2011. máj. 21. 17:47
 19/23 A kérdező kommentje:
17:47 köszönöm!:)
2011. máj. 21. 17:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Drága kicsi lány, az ilyen pasi nem szerelmes beléd, ezt elhiheted. Persze, tetszel neki, meg kéznél vagy, és azért hogy legyen biztosan kit megdugni, hajlandó elviselni a nyafogásodat hogy megnéz más nőket és nyilvánvalóan azért nem lép semmit, mert 1. lusta 2. túl sok energiába kerülne felszedni más nőt és nem biztos a siker, ráadásul te ott vagy mint biztos. De nem azért mert oda van érted :) persze, tetszel neki, mert jó nő vagy, de ennyi. Erre nem szabad hosszútávú kapcsolatot építeni. te is fogd így fel. ha elvisz szórakozni, meghív vacsorára, jó vele az ágyban, akkor jó, de ennyi. Én meg is mondaná neki, hogy úgy érzed a kapcsolatotok nem annyira komoly, úgyhogy lazítani kéne.

A szerelmes férfi fél attól hogy szomorúságot okoz a szeretett nőnek. A te pasidat ez nem érdekli, mert tisztában van vele, hogy eléggé oda vagy érte, és csak hiszti marad, de nem hagyod ott. a másik verzió, hogy nem is érdekli ha otthagyod, majd lesz másik. nem tudom melyik a kettő közül.

Annyi tapasztalatom van, hogy azok a férfiak viselkedtek hasonlóan velem, akik nem voltak annyira oda értem. csak persze ezt én nem tudtam. ehhez tapasztalat kellett :) amivel nincs is gond, csak nem árt tisztán látni és nem kétmalomba őrölni.

32/N

2011. máj. 21. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!