Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Csak...

Mit gondoltok erről? Csak szerintem megalázó egy nő számára?

Figyelt kérdés
A barátom látványosan megnézi a nőket (ugy, hogy ott vagyok mellette). Nem olyan fél szemmel, hogy én észre se vegyem hanem telibe gyakorlatilag kiesik a szeme, ha olyan nőt lát. Eléggé adok magamra és megvan a kellő önbizalmam szóval soha nem kellett ilyet éreznem előző kapcsolataimba, hogy ott vagyok a barátom mellett és ő más nőket nézeget, ahelyett hogy velem foglalkozna... Lehet, hogy a büszkeségem miatt vagy a hiuságom miatt, (nem tudom) de nagyon nehezen viselem, sőt...Legutóbbi alkalommal egy szórakozohelyen voltunk, rászóltam hogy nem kellene csinálnia mivel itt vagyok mellette, ő azt válaszolta, hogy csak ismerősöket keres (ami nyilvánvaló hazugság volt) és nem zavartatta magát tovább nézegelődött én pedig annyira bemérgesedtem, össze vesztem vele hogy "megaláz, hogy lehet ilyen mikor itt vagyok mellette...És ha így ezt csinálja, akkor hogy viselkedhet, ha nem vagyok ott". Ő igazóból fel se fogja hogy ez engem tényleg zavar, vagy felfogja és nem érdekli? Mert csak nevet rajta egyet és azt gondolja, hogy hisztizek! Mit gondoltok erről? Csak szerintem megalázó?
2011. máj. 21. 16:55
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"1. lusta 2. túl sok energiába kerülne felszedni más nőt és nem biztos a siker, ráadásul te ott vagy mint biztos"

Bármikor feltudna szedni más nőt, biztos sikerrel...Sajnos vagy nem sajnos imádják a nők és válogathat közülök, szóval ezzel az állításoddal nem értek eggyet de a többivel maximálisan. Nem szerelmes belém! Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 21. 19:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Hagyd ott ilyenkor, bámészkodjon magában.
2011. máj. 21. 20:23
 23/23 anonim ***** válasza:

Elso vagyok. Tenyleg szakits vele, nincs szukseged ilyen megalazasra.

Off: 17:47:

Kedves lany, te mar reg nem kene a baratoddal legyel es nem abban kene remenykedj, hogy leszokik az idiotasagarol.

En is kismellu vagyok, bele sem akarok gondolni, hogy ereznem magam, ha a baratom ilyen erzeketlenul kommentalna, dicserne a nagy melleket.

Ha annyira oda van a nagy mellekert, keressen maganak nagymellu not! Hogy lehet valaki ilyen marha taplo????!!!

Kurv@ra felhaborito amit irtal.

Legyen eszed s keress olyan sracot aki megbecsul!

2011. máj. 22. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!