Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy a párom többet segítsen a házimunkában?

Figyelt kérdés

Pár hónapja élünk együtt és azt vettem észre, hogy mindent én csinálok házimunka terén.

Nagy veszekedések és szájhuzogatás után hajlandó elmosogatni de azt is rendszerint több napig húzza-halasztja. A dolgozószobájába begyűjti a szemetet és a fél tányérkészletet amiket szökőévente egyszer ha kivisz. Én főzök, mosok, teregetek, takarítom a fürdőt a nappalit, a konyhát, szóval kb mindent. Annyit segít hogy bevásárláskor felhozza a szatyrokat (ha sok van nyilván nem csak egyedül viszi). És én vagyok a "rendmániás" mert nem akarok egy szemétdombon élni és hetente 1x kitakarítom a lakást.

Egyszerűen nem tudom, hogy tudnám rávenni hogy segítsen, konkrétan úgy érzem hogy b*szik mindenre és csak az a fontos hogy munka után beülhessen a számítógép elé. Mindketten heti 40 órát dolgozunk.

Elhagyni emiatt nem szeretném, mert szeretem, de kezd nagyon nagyon elegem lenni ebből az egészből.

Ti mit javasoltok?

#elegvolt #örökvita
2017. máj. 6. 20:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17. válaszoló, ezen már túlvagyok. Egy hétig vártam, hogy elmosogasson, miután megígérte, hogy megteszi. Aztán meguntam, mert nem szerettem volna papírtányérról enni.
2017. máj. 7. 10:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, benéztem, a 16. válaszolónak írtam, nem a 17.-nek.
2017. máj. 7. 10:12
 23/29 anonim ***** válasza:

#21-es: oké, ez egy tipp volt, nem a megoldás...

én írtam a #10-et is, és mondtam, hogy rajtam is csak a sokkterápia segített (bár így utólag lemondtam volna erről, jobb lett volna időben észbekapni, de ez van)

2017. máj. 7. 10:15
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Nalunk no letemre en vagyok a koszos es rendetlen. Mosogatogepunk van es papirtanyert hasznalunk. Parhavonta takaritunk kozosen. Idonkent rendet rakok 1-1reszen,de valahogy akkor is rendetlenseg marad.

En sokat sportolok es szeretek sokat szexelni az elettarsammal.

Nalunk ez igy bevalt.

Kerdezo a Te helyzeted meg megoldatlan! Kell mosogatogep es papirtanyer. Illetve fizessetek felesben takaritot! ( pasit hivj,nehogy o elvezze a szitut. ) A penz hatha motivalja a takaritasra.

N

2017. máj. 7. 10:26
 25/29 anonim ***** válasza:

Semmi gond, köszönöm a tippet. Csak azért írtam, mert én is jó ötletnek találtam és kipróbáltam. Sajnos nem vált be. :(

Nálunk közös gyerek is van, egyéb dolgokkal nincs problémánk, csak ez. Az a vicc, hogy amikor összeköltöztünk, nem ilyen volt. Korábban élt egyedül is, meg vele egykorú fiatalokkal is. Nem anyuci szoknyája alól került ki. Tisztára átvágva érzem magam. :(

2017. máj. 7. 10:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezzel sokat lehetne tenni.

Ebből lesz az, hogy te továbbra is megcsinálsz mindent, jön a baba, természetesen ott se fog segíteni. Te kikészülsz, nem szexeltek, folyton veszekedés lesz, nem szívesen fog hazajárni, persze te leszel a házisárkány, úgyhogy beújít egy új bigét és lelép vele.

Ha ez meg volt, talán hoz az élet neked egy igazi féfit.

2017. máj. 7. 23:19
 27/29 anonim válasza:
56%

Nem tudom hány éves a párod,de valahol olvastam,h "ha valamit nem akar megcsinálni a férfi,csak mondj neki annyit,h igaz,már túl öreg hozzá"..Szépen finomítva mondtam a páromnak,h szóljon ha nem tudja megcsinálni,lehet,h ebben a korban már nincs annyi energiája...Bevált.Azonnal megcsinálta XD

Bár nálunk nem a takarítás volt hanem valami szerelnivaló..Szerintem a trehánysággal nem sokat tudsz kezdeni,m ha őt nem zavarta eddig akkor ezután sem fogja..Az egyetlen megoldás ha megbeszéled vele,h ez így nem fog sokáig működni ha ezt folytatja vagy az amit az előző válaszolók egyike írt..Addig mondogatni amíg megunja és megcsinálja..Ha mondja,h "ne cseszegtess" akkor elmondanám neki,h már rég nem piszkálnám és békénhagynám ha már megtette volna amire kértem.Nem tudom van e gyermeketek,de ha nem változna komolyan elgondolkoznék még mielőtt családotalapítok vele.Azért kívánom,h megtudjátok beszélni és megváltozzon a dolog..

2017. máj. 8. 15:03
 28/29 anonim ***** válasza:

Azt kipróbálhatod, hogy semmi olyat nem csinálsz meg ami neki kell. Pl ne főzz rá csak saját magadnak, és csak a saját ruháidat mosd ki.

Ha nem akarsz koszban élni, akkor takarítani nyilván fogsz, de ennyi legyen csak. Próbáld pár hétig azt, hogy magadnak elmosogatsz, és tedd el a tiszta edényeket olyan helyre, ahová nem néz be a pasid, ahol nagy eséllyel nem találja meg. Mondjuk egy dobozba a szekrény tetejére, vagy a ruhásszekrényedbe. Aztán ha tányér kell neki, vagy mocskosból eszik, vagy elmosogat. Ha tiszta ruha kell neki akkor vagy beteszi a gépbe és kimossa, kiteregeti, vagy retkesben jár.

Ha ez sem és a szép beszéd/veszekedés sem válik be, akkor vagy megkíméled magad és szakítasz vele, vagy továbbra is házicseléd leszel. Hidd el, hogy ha nem változik a helyzet, és vele maradsz, nagyon el fog mérgesedni a viszonyotok. Ennyi idegeskedést, mérget, vitát, kimerültséget, megaláztatást nem ér a dolog.

2017. máj. 8. 16:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Sokan tanácsolják ez a ne főzz rá, csak saját magadra, ne moss rá, csak saját magadra.

Ezzel az a probléma, hogy szerintem még jobban elmérgesíti az amúgy sem jó helyzetet, másrészt azért az sem lesz jó érzés, hogy ilyen hülye, gyerekes nevelési módszerekhez kell folyamodni, annak sem aki csinálja. Mi történik, ha erre ő is elkezd valamit sumákolni? Milyen párkapcsolat lesz az olyan? (igen, az sem jó, ha a házimunka 100%-ban egy felet terhel, de a mindenki magára, főz mos módszer ugyanolyan rossz, az nem előrelépés lesz, hanem egyik rosszból a másikba ülnek át)

Akkor már azt mondom, inkább ki kell dobni, hátha pár nap gondolkodás meghozza az eszét, hogy ennek a fele sem tréfa.

2017. máj. 9. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!