Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jogosan várom el, hogy segítsen a házimunkában?
3 éve élünk együtt, de magától még egy fűszálat se tett keresztbe. Ha kérem, akkor megcsinálja, amit mondok, de akkor se mindig, és ha nem vagyok itthon, akkor tuti semmit sem csinál egész nap. Oké hogy az ilyesmi női munka, de istenem ő is ebben a házban lakik, nem igaz, hogy mindketten dolgozunk, és egyedül csak én gályázok még itthon is.
Megmondtam neki, hogy csak akkor nem várom el hogy segítsen, ha helyettem is dolgozik, mert akkor lesz időm rá.
Mindig összevissza műszakokban dolgozunk, így van hogy én egész nap melózok, ő meg egész nap itthon van, és annyit nem tesz meg, hogy 2 gombot megnyomjon a mosogatógépen, amit előző este én bepakoltam.
Tegnap megmondtam neki hogy elegem van és utálok már vele lenni, mert csak ahhoz ért hogy tönkretegye amit megcsinálok. Nagyon megsértődött, pedig igazából nem komolyan gondoltam. Igazam van vagy nem? Ti hogy oldottátok ezt meg?
női munka? hol élsz?
elején kellett volna megbeszélni, kinek mi a feladata. nem 3!!! év után eszedbe jutni!
Lehet, hogy nem akartad így az arcába vágni, de az a helyzet, hogy nagyon is megértem, ha utálsz vele lakni.
Amit te elmosogatsz, ő összekoszolja, amit kimosol, a szennyesbe rakja, amit letakarítasz, bepiszkolja. Vagyis nagyjából az van, amit a fejéhez vágtál.
Arra ne is számíts, hogy ő most meg fog változni, mert elbeszélgetsz vele.
Leírom azt is, miért nem működik innentől egy kapcsolat.
Neki ez ugye eddig totál kényelmes volt, nem kell csinálnia semmit, elvégre ha ő carik bele, akkor megcsinálod te. Lehet, hogy duzzogva meg morcosan, de akkor is. Kész van, neki nem kell megcsinálni, és őt annyira nem zavarja, ha ehhez neked nem volt kedved.
Néha ebbe-abba besegít, de ahhoz is nyúzni kell, ami nála lehet már kimeríti a "hiszti" fogalmát.
Most hirtelen be kéne segítenie önként és dalolva, ami számára egy igen jelentős életszínvonal romlást fog okozni. Az eddigi kényelmes, lusta élete helyett el kell végezni egy csomó munkát, ami idáig "magától kész lett".
Egyre többet fog morogni, úgy érzi, neki egyre rosszabb ebben a kapcsolatban, és téged egyre kevésbé fog szeretni. Hisz eddig mindezt megtetted "érte", most meg nem vagy hajlandó.
A férfiember ilyenkor nem érti, miért kéne most megcsinálnia, amit eddig nem kellett, és a kapcsolat romlását látja benne.
Neki rosszabb, ha belegondolsz.
Az lehet hozadéka a dolognak, ha egyszer-kétszer megdicséred, vagy több kedved és erőd marad szexelni, de nem biztos. Főleg, ha eddig is (minden ellenére) igyekeztél az ágyban is teljesíteni, és nem ordítoztál vele állandóan.
A másik verzió, hogy azt veszi észre, hogy egyre többet vitázol és veszekszel vele (elvégre te azt akarod, hogy több munkát végezzen el, de önállóan nem csinál semmit továbbra sem), és megint csak úgy jön le neki, hogy a kapcsolat romlik.
Szóval vagy az van, hogy elviseled ezt a helyzetet, és továbbra is kényezteted és kiszolgálod, mint a pótanyukája. Ebben az esetben közös gyerekre ne is gondolj, mert összecsapnak a fejed felett a hullámok. Természetesen a gyereknevelés is a te dolgod lesz, és ha visszamész dolgozni, akkor meló után két feladat szakad a nyakadba, amíg ő vidáman tesped a tévé előtt. Esetleg kevésbé vidáman, mert a gyerektől nem hallja, te meg car anya vagy, mert a gyerek nem ku.ssol.
A másik lehetőség, ha megmondod neki, hogy itt volt elég, nem akarsz egy nagy gyereket, neked egy felnőtt férfi kell, szóval őt visszapostázod az anyjához, majd ő mos-főz-takarít, te meg keresel egy pasit, aki képes ellátni saját magát, és nem kell gondozni, mint egy kisállatot.
A helyedben az utóbbit választanám. Rengeteg pasi eljut a húszas évei elejére odáig, hogy megtanulja használni a mosógépet, a felmosót, és ki tudja válogatni a koszos zoknit a tiszta közül.
Az egyáltalán nem normális, ha a párod erre képtelen.
Egy nagy gyerek, aki keresett egy pótanyut az anyja helyett.
"Anya, mi az a házasság?" "Az egy kulturált kifejezés arra, ha örökbe fogadsz egy olyan férfit, akiről a saját anyja már nem akar gondoskodni."
Ez másnak egy vicc. Neked meg egy sima hétköznap.
Nem képtelen rá hogy megcsinálja, csak rohadt lusta és nem érdekli. Meg is mondtam neki tegnap hogy szerintem nem szeret engem és nem akarok tőle gyereket mert nem kell a nyakamba még egy önző kis roh@dék akitől semmi szeretet nem kapok. Ne értsetek félre, ezeket nem gondoltam komolyan, csak már muszáj volt így mondanom hogy felfogja. És igen, telibe találtatok mindent: azt gondolja hogy én csak hisztizek. Nem veszi komolyan amot mondok neki.
Mindig csak megsértődik és kiakad hogy én nem is szeretem őt. Meg is mondtam hogy menjen vissza anyucihoz.
Az lényegtelen kinek van igaza.
Neked ez igy jó?
Ha nem,akkor változtass.
Ő tojik rád. Máskülönben figyelmességből megcsinálná.
Komolyan zavar ez a helyzet vagy "nem komolyan?
Tanulj meg magadért kiállni!
4-es vagyok.
Ebben az esetben meg nem kérdés, itt a legjobb döntés, ha szétválnak útjaitok.
Ez a pasi nem fog megváltozni, te se leszel fiatalabb, addig add ki az útját, amíg megteheted.
Egy baba be is csúszhat, szedhetsz meg húzhatsz te akármit, és jellemző, hogy akkor jönnek, mikor a legkevésbé alkalmas. :)
Onnantól meg nem fogod kitenni a gyereked apját.
Most fiatal vagy, könnyen találsz párt, független nőként pláne, szóval tedd meg az első lépést, és szakítsatok.
Elsőre baromi nehéz lesz, de pár hét, és belátod, hogy életed egyik legjobb döntése volt, egy-két év, és máris együtt élsz egy olyan pasival, aki megteszi mindezt magától, mert ő is igényli a tiszta lakást.
Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője, ha a te kérésed csak hiszti, és kivárja hogy teljesen kikészülj idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!