Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jogosan várom el, hogy segítsen a házimunkában?
3 éve élünk együtt, de magától még egy fűszálat se tett keresztbe. Ha kérem, akkor megcsinálja, amit mondok, de akkor se mindig, és ha nem vagyok itthon, akkor tuti semmit sem csinál egész nap. Oké hogy az ilyesmi női munka, de istenem ő is ebben a házban lakik, nem igaz, hogy mindketten dolgozunk, és egyedül csak én gályázok még itthon is.
Megmondtam neki, hogy csak akkor nem várom el hogy segítsen, ha helyettem is dolgozik, mert akkor lesz időm rá.
Mindig összevissza műszakokban dolgozunk, így van hogy én egész nap melózok, ő meg egész nap itthon van, és annyit nem tesz meg, hogy 2 gombot megnyomjon a mosogatógépen, amit előző este én bepakoltam.
Tegnap megmondtam neki hogy elegem van és utálok már vele lenni, mert csak ahhoz ért hogy tönkretegye amit megcsinálok. Nagyon megsértődött, pedig igazából nem komolyan gondoltam. Igazam van vagy nem? Ti hogy oldottátok ezt meg?
Figyelj, ezt tényleg te rontottad el. Ha azt akarod, hogy kivegye a részét az elejétől kezdve következetesnek kellett volna lenned. A legeslegelejétől kezdve. Gondolom amíg rajtad volt a rózsaszín szemüveg mindent megcsináltál helyette. Mostál, elé raktad a kaját és szó nélkül kitakarítottál. Ezt a srác megszokta. Valahol jogos, hiszen ha téged kiszolgálnak egy idő után te is megszokod, aztán az lesz az elvárt. Na ezt nem szabadott volna.
Amikor még nem laktam a párommal akkor sem csináltam meg helyette semmit. Felosztottunk mindent. Ha ő főzött én elmosogattam utána. Ha én akkor szépen a mosogató felé tereltem. Később is amikor összeköltözünk, az elején lefektettük, hogy ki mit csinál. Ha úgy beszéltük meg, hogy ő takarítja a fürdőt akkor megvártam amíg kitakarítja. Ha nem pakolt el maga után a konyhában hát otthagytam. Két nap után elszégyellte magát amikor már szaga volt a sajtnak de eszemben sem volt elpakolni utána. Így szépen lassan beletanult, megtanulta, ma már ha hazaér kérdés nélkül kitereget, kipakolja a mosogatógépet és gyorsan rendet rak amíg haza nem érek. Legyen tanulság a következő kapcsolatodra nézve.
Szerintem sem fog megváltozni, és sajnos tényleg a te felelősséged jól megnézni, hogy kivel költözöl össze.
Én legkésőbb egy hónapon belül kiszűröm, hogy a pasi valaha a szájára venné-e "a takarítás női munka" kifejezést, és ebben az esetben soha, de soha nem jönnék vele össze. Legközelebb figyelj oda.
25N
"Nem akarok tőle gyereket mert nem kell a nyakamba még egy önző kis roh@dék akitől semmi szeretet nem kapok"
Milyen beszed ez? Rohadek? Egy gyerekre mar ilyet mondani...hagyjuk már hogy te nem gondolod komolyan, érdekes te semmit nem gondolsz komolyan...pfuu...na ezzel megmutattad milyen ROHADEK vagy te!! (Nem pedig egy gyerek)
Összeköltözés előtt kellett volna megtárgyalni. Ezen nem kell megsértődni, mert ez az igazság. Beszéld meg vele. Vagy ha már beszéltél erről a pároddal, és továbbra sem változtat, akkor vagy tovább játszod a cselédet, vagy szakítasz.
Én 1 hónapig nem hagynám, hogy valaki így kihasználjon, mint ahogy a párod csinálja.
Na, mire hazaértem, minden meg volt csinálva: kiteregetve, elmosogatva, kiporszívózva, elmosva, tiszta ruhák a szekrényben, és még főzött is.
Én tudtam, hogy képes rá, csak eddig lusta volt.
Oké, ezt te sem gondoltad komolyan opciónak, hogy NEM KÉPES RÁ..Persze, hogy képes rá, persze, hogy lusta..és nem is tisztel a leírás alapján.
Nem akarom elvenni a kedved, de az, hogy ezt most az egyszer megcsinálta, nem jelent sokat. Viszont használd ki, hogy ha megijedt, ültesd le és mondd el neki halálkomolyan, hogy ennek rendszeresnek kell maradnia, és túl sok hátbaveregetést sem szabad elvárnia érte. Ne tedd tönkre a legszebb éveidet azzal, hogy egy visszamaradott (úgy értem, a 18. században) férfiúkát nevelgetsz.
Utolsó te ezt nem gondoltad komolyan...
Többiek, nem etetem tovább a trollt, szerintem zárjuk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!