Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetne rávenni vőlegénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne rávenni vőlegényemet a házimunkára?

Figyelt kérdés
Állandóan szalad a ház és engem ez nagyon nyomaszt. Az összes szabadidőmet takarítással, pakolászással, főzéssel stb. töltöm és ennek ellenére szalad a ház, mert a párom mintha ellenem dolgozna, szétdobál mindent. Komplett ruhakupacokat a székre, tiszta ruhát nem képes megkülönböztetni a szennyestől, ruhákat begyűri a szekrénybe. Mosogatni szokott, de azt is felületesen és válogatva. Lábasokat például rendszeresen otthagyja. Sajnos eléggé rányomja a bélyeget a kapcoslatunkra az igénytelensége és a lustasága, de még nem tartunk ott, hogy emiatt szétbútorozzunk. Azoknak a feleségeknek, édesanyáknak a praktikájára lennék kíváncsi, akiknek sikerül elérni otthon, hogy mindenki végezze a saját dolgát. Komolyan, hogy csináljátok? Több barátom is volt korábban, akik otthon kisangyalként rendben tartották a szobájukat, mosogattak, vásároltak. Már bánom, hogy akkor nem kérdeztem meg az anyjukat, hogy érik ezt el.

2017. márc. 25. 12:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem igaz, hogy a legtöbb férfi ilyen.

Keményen! Szerintem nem fog menni, de ha ki nem nyilvánítod, hogy férjként ez nem elfogadható, hátha... miféle apa lesz az ilyenből?

2017. márc. 25. 16:59
 22/35 anonim ***** válasza:
87%
Sosem ertettem az ilyen embereket. Ugyanugy ott el, ott mocskol, akkor ki is kell vennie a reszet a takaritasbol. Ez nem "segitseg" a ferfi reszerol, hanem kotelessege. Ki o, hogy ki kelljen nyalni a sggét?
2017. márc. 25. 17:45
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
utolsó, nem tudom, hogy kik ők, de megteszik:) ezért kért a kérdező tanácsot itt, meg én is korábban.
2017. márc. 25. 17:59
 24/35 anonim ***** válasza:
88%

Mert nagy dicsőség rabszolgának állni.. Elmegy az eszem az ilyen nőktől... (Mármint a 22 éves cselédtől)

Mi megosztjuk a háztartást, hiszen az ő ujjáról sem esik le a gyűrű ha ki kell porszívózni... Te meg ha cseléd akarsz lenni csináld, de a magas lóról leszállhatsz... Ehhh ingyen cseléd és milyen büszke is rá. Valami elképesztően szánalmas.

Kérdező, ezzel nem lehet mit kezdeni. Neveltetés kérdése. Elhagyni nem akarod, úgyhogy beállhatsz az ingyen cselédek táborába te is.

2017. márc. 25. 19:50
 25/35 Én84 ***** válasza:
80%

Beszéld meg vele-ha eddig nem tetted-,hogy ez így nem jó neked,nem bírod és osszátok el,kinek mihez van nagyobb érzéke,kedve.

Én eleinte megkérdeztem,hogy porszívózol vagy felmosol?

Fürdeted a picit vagy mosogatsz?

És sorolhatnám.

Persze ő többet dolgozik,így a házimunka java az enyém,de akkor is vállaljon részt belőle.

Egyébként sok igazság van abban,amit a többiek írnak,nehéz lesz úgy,hogy semmi igénye látszólag.

2017. márc. 25. 20:19
 26/35 anonim ***** válasza:
47%
Ehhez nem praktika kell te szerencsétlen.... Hanem egy normális pasi....jó, hogy nem esküvő után jut eszedbe, aztán kezdesz nyafogni. Édes istenem...
2017. márc. 25. 21:03
 27/35 anonim ***** válasza:
89%
A 22. éves csicskának meg gratulálok 😄 csak nehogy kiégj mire 30 leszel..
2017. márc. 25. 21:12
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg ő ebben a hülye, szexista felfogásban nőtt fel, hogy a nő vezeti a háztartást, a férfi csak pihenni jár haza. Ez a családmodell ma már fenntarthatatlan, hisz a nők is ugyanúgy dolgoznak, ennélfogva pontosan ugyanannyi szabadidejük van/nincs, mint a férfiaknak. Az egyetlen, ami segíthet, az ultimátum. Vagy legalább maga után elpakol (bár még jobb lenne, ha fele fele arányban történne a takarítás, de csodát ne várj egy ilyen 'férfitól'), vagy szétköltöztök. Drasztikus megoldás, de ha annyira nem vagy fontos neki, hogy felemelje a seggét, és a visszategyen mindent a rendeltetési helyére, akkor ennek a kapcsolatnak nincs semmi jövője. Egy a fontos, ne tűrd el neki és ne törj meg, mert minél tovább takarítasz/főzöl helyette, ő annál természetesebbnek fogja ezt venni.
2017. márc. 26. 00:02
 29/35 anonim ***** válasza:
42%

"A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:

- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal.

Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi:

- Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!

Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi:

- Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam..."

2017. márc. 26. 03:08
 30/35 anonim ***** válasza:
29, nem tudom, feétűnt-e, de a viccedben olyan dolgokról van szó, ami a férfi saját igényeiről szól, vagy közös érdekről. egyikben sem az van, hogy a nő azt várja, hogy helyette, érte csináljanak valamit. egyáltalán nem tartunk itt, és ezért nem értem a vádaskodást, amit itt sokszor látok.
2017. márc. 26. 05:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!