Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne rávenni vőlegényemet a házimunkára?
Nem igaz, hogy a legtöbb férfi ilyen.
Keményen! Szerintem nem fog menni, de ha ki nem nyilvánítod, hogy férjként ez nem elfogadható, hátha... miféle apa lesz az ilyenből?
Mert nagy dicsőség rabszolgának állni.. Elmegy az eszem az ilyen nőktől... (Mármint a 22 éves cselédtől)
Mi megosztjuk a háztartást, hiszen az ő ujjáról sem esik le a gyűrű ha ki kell porszívózni... Te meg ha cseléd akarsz lenni csináld, de a magas lóról leszállhatsz... Ehhh ingyen cseléd és milyen büszke is rá. Valami elképesztően szánalmas.
Kérdező, ezzel nem lehet mit kezdeni. Neveltetés kérdése. Elhagyni nem akarod, úgyhogy beállhatsz az ingyen cselédek táborába te is.
Beszéld meg vele-ha eddig nem tetted-,hogy ez így nem jó neked,nem bírod és osszátok el,kinek mihez van nagyobb érzéke,kedve.
Én eleinte megkérdeztem,hogy porszívózol vagy felmosol?
Fürdeted a picit vagy mosogatsz?
És sorolhatnám.
Persze ő többet dolgozik,így a házimunka java az enyém,de akkor is vállaljon részt belőle.
Egyébként sok igazság van abban,amit a többiek írnak,nehéz lesz úgy,hogy semmi igénye látszólag.
"A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal.
Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi:
- Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!
Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi:
- Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!