Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetne rávenni vőlegénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne rávenni vőlegényemet a házimunkára?

Figyelt kérdés
Állandóan szalad a ház és engem ez nagyon nyomaszt. Az összes szabadidőmet takarítással, pakolászással, főzéssel stb. töltöm és ennek ellenére szalad a ház, mert a párom mintha ellenem dolgozna, szétdobál mindent. Komplett ruhakupacokat a székre, tiszta ruhát nem képes megkülönböztetni a szennyestől, ruhákat begyűri a szekrénybe. Mosogatni szokott, de azt is felületesen és válogatva. Lábasokat például rendszeresen otthagyja. Sajnos eléggé rányomja a bélyeget a kapcoslatunkra az igénytelensége és a lustasága, de még nem tartunk ott, hogy emiatt szétbútorozzunk. Azoknak a feleségeknek, édesanyáknak a praktikájára lennék kíváncsi, akiknek sikerül elérni otthon, hogy mindenki végezze a saját dolgát. Komolyan, hogy csináljátok? Több barátom is volt korábban, akik otthon kisangyalként rendben tartották a szobájukat, mosogattak, vásároltak. Már bánom, hogy akkor nem kérdeztem meg az anyjukat, hogy érik ezt el.

2017. márc. 25. 12:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
3%

Nem tudom én ezt soha nem értettem. Az én férjem se segít semmibe nem is várom el. Dolgozok napi 8 órát. Mellete rendben van a ház és a férjem nem segít semmit. 3 naponta felporszivozok felmosok ez kb 30 perces művelet minden másnap főzök ez kb 1-2 óra hétköznapra csak összedobok valamit. Elmosogatok minden evés ivás után. Ha össze gyülik egy gépre való kimosom kb 10 perc a teregetés. Én vásárolok egy héten kétszer vagy ha kell hirtelen valami akkorbeszaladok a boltba . A nagytakarítások meg fözéseket hétvégére teszem és mindennel végzek szombat délután kb 5 órára. Igaz nincs gyerekem de neked se ezért nemértem mi olyan nagy dolog van ebbe. Az én férjem soha nem mosogatott meg semmi ilyesmi. A ruháját leveszi fogom azt kirakom a szennyesbe,eléteszem a kaját ha megette elmosogatom azt az egy tányért hü de nagy dolog. Nem tudom lehet csak én szoktam így meg de ezek ilyen pár perces dolgok amit szerintem gond nélkül meg lehet csinálni. Pl fözésnél is anyám fél napot pö#cs.öl a konyhába mindig csodálkozik hogy én mindennel hamar végzek. Lelehet egyszerűsíteni mindent pl nem vagdosok fel 6 féle hozzá valót 6 külön tányérba hanem ahogy folyamatosan fő az étel vágom teszem vágom teszem és így tovább. Most is kaja kész kivan porszívozva por letőrölve ágyneműk szellőznek az erkélyen ruhák kiteregetve és én meg már tévézek. Pedig én is szeretek lustizni tévézni semmit csinálni és igy sem megeröltető hogy megcsináljak mindent. Soha nem szalad a laks(konyha szokott csak ha nagy alkotásban vagyok) nem is értem hogy mit lehet ennyire szétpakolni hogy szaladjon a ház . Hétköznap délután 5-5:30 ra haza érek teszek veszek főzök 6-6:30 kor már pihizek. Nem a barátod meg barátaid annya tanította meg őket a rendre ha nem te nem lettél megtanítva háztartást vezetni vagy nagyon túlbonyolítasz mindent. És ha lesz gyereked mit fogsz csinálni ott fogsz megbolobdulni.

Persze ha mindennap 10-12 órát dolgozol akkor vedd semminek a kommentem de nem hiszem.

22N

2017. márc. 25. 13:59
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
11 De van gyereked, csak kicsit tulkoros :DDD Meg egy ilyen eletkeptelen retek ferfit, mint amilyen a parod lehet... 😂😂😂
2017. márc. 25. 14:05
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Nekem anyám mindig mondta, hogy "Pockom! szedd már kicsit össze magad és legalább elmosogatni tanulj meg, mert kinek kelesz így majd ha én nem leszek." Szerintem igaza volt és már eljutottam arra a pontra, hogy mindig elmosogatok magam után és még a függyönyt is megtanultam egyedül cserélni azóta, ami gondolom mondanom sem kell, hogy nem kis munka. Úgyhogy már elég komoly lépéseket tettem az önállóság felé úgy érzem, bár ennek van olyan hátránya is, hogy így mégk evésbé érzem szükségét az asszonynak, mert ha úgy is megtudok magam csinálni mindent, akkor meg minek? De ettől még nem bánnám azért ha lenne. 47/F
2017. márc. 25. 14:26
 14/35 A kérdező kommentje:

Istenem, ennyi rosszindulatú embert, mint itt! Ahhoz egyiknek sincs esze, hogy tanácsot adjon, a kioktatásban persze mindenki mester. Őszintén gratulálok.

Külön köszönöm a kis 22 éves hatalmas élettapasztalatát. Hát nagyon ügyes vagy kis drágám, megdícsérlek, amiért ilyen szuper nő vagy. De ha kérhetem kímélj meg ettől a fajta önfényezéstől, mert ez minden csak nem használható válasz a kérdésemre. A legtöbb ember különben képes elpakolni, elmosogatni, főzni 20- 30 percek alatt... no azt azért hadd tegyem hozzá, hogy a minőséghez ennél több idő kell. A kapkodásnak általában nincs jó vége. Talán tényleg az a "baj" velem, hogy én nem szoktam csak úgy összebodni az ételt :)) Én attól hülyülnék meg, ha egy héten x alkalommal boltba kellene mennem emiatt. Mi tudatosan megtervezzük a heti menüket, a hozzávalókat pedig havi 1 nagy bevásárlásnál megvesszük.

Nem tudom ki milyen környéken lakik, én sajnos főút mellett. Kamionok, buszok, autók itt pöfékelnek. Mindegy hányszor takarítok, szellőztetéskor lemarom magam. Leporolok és 10 perc múlva ujjnyi vastagon áll a por. Lényegtelen. Aki nem tapasztalja annak marad az okoskodás.

*Még annyit, hogy 8 órás munka mellett egyetemre járok.

A párom után nem fogom kivinni a ruhákat. Ha ezt tenném, pontosan akkor írnám alá a 30 évig tartó háziasszony-rabszolga szerződésemet.

Arra azért kíváncsi lennék, mióta vagytok házasok. :)))

2017. márc. 25. 14:55
 15/35 anonim ***** válasza:
8%
Tanácsot szeretnél? Maradjál egyedül. Igényedtől függően, áthívod a pasit lepedőgyűrésre és kidobod. Nincs mosatlan, szét hagyigált ruha, nem kell főzni és a többi. Van pár nőismerősöm, aki így él.
2017. márc. 25. 15:05
 16/35 anonim ***** válasza:
25%
Ha ennyire okos vagy akkor nem kell ide járni rinyálni meg kényeskedni.
2017. márc. 25. 15:15
 17/35 anonim ***** válasza:
4%
Meg inkább szégyelhetnéd magad hogy én "kislány létemre a nagy élettapasztalatommal" nem nyafogok hogy házi munkát kell csinálni meg nem fogok egy papucs mellet élni amit te csinálni akarsz a férjedből. Mert ahogy látom itt sok mindenkinek leesik a gyűrű az ujjáról mintsem hogy vezesse a háztartást ehelyett nevelni akar egy papucsot tiszta szégyenek vagytok mind.
2017. márc. 25. 15:22
 18/35 anonim ***** válasza:
21%
Én úgy néz ki, már végleg egyedül maradok, mert anyám helyébe úgy se léphetne senki. Nagyon kevés az, aki méltó volna erre a pozícióra. Lepedőgyűrésre meg itt van az 5 combú barátnőm, bár most éppen körömgombám van, így pár napig szünetel a műsor. A #13-as voltam.
2017. márc. 25. 15:22
 19/35 anonim válasza:
77%

Szia.

Próbáltad vele megbeszélni?Nálunk szerencsére rendszerető a párom,mosogatással nincs gond felosztjuk.Hol én mosogatok,hol ő,főzni én főzök.Ha a tányérját kint hagyná mondd neki amikor feláll az asztaltól,h elmosogatnál kérlek amíg bepakolom a mosógépet?Vagy máshogy is próbálkozhatsz,"szivem ma nagyon kevés időm van,megtennéd,h elmosogatsz".Ha normális párod van,nem egy pöffeszkedő rabszolgatartó aki szerint minden a nő feladata akkor megfogja tenni.

Egyébként volt ismerősöm aki szerint a házimunka női dolog..Mondtam neki,h az volt amikor még a nőknek nem kellett dolgozni járnia,hanem háztartástvezettek és gyereket neveltek.Mi már a modern világban élünk,a nő is dolgozik és a férfi is besegít a háztartásba..Még így is mi nők végezzük a háztartási feladatok nagy részét.Szerintem egy férfi sem szakad bele abba,h kidobja a zokniját a szennyesbe vagy heti 2x elmosogat.

2017. márc. 25. 15:38
 20/35 anonim ***** válasza:
96%

a szokásos körhöz jutottunk: ha a férfi takarít vagy megbecsüli a rendet, akkor papucs. vagy ellenkezőleg: hős (itt a függönycserélő férfinak üzenek).

ha nő csinálja, az természetes. ha panasza van, ne finnyáskodjon.

nálunk is ez van sajnos. próbáltam már ezt-azt, hiszen szeretem őt, ez viszont mindent megmérgez. most pl. mosok, és az előbb láttam felhajítva egy használt pólót a fregolira, a tiszta cuccok mellé. a villanyt felerészben én kapcsolom le utána, felerészben szólok neki, hogy kapcsolja le. egyik megoldás sem elég jó. ma mosogattam is egy jó adagot, az evőeszközöket meghagytam neki BEÁZTATVA. erre elmosta az áztatóedényt, kipakolta az evőeszközöket belőle, és megkérdezte, miért nem inkább azokat mostam el. a szekrényajtó rendszeresen nyitva marad, nekem kell bezárni, különben nem férnék el, ha el akarok menni mellette. sorolhatnám még.

2017. márc. 25. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!