Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényemet félreismertem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényemet félreismertem?

Figyelt kérdés

Új szituáció alakult ki a napokban! Több munkatársát is megismertem, és velük, előttük teljesen máshogy viselkedik. Sok apró hazugságon kaptam rajta, velem is másképpen bánik, mintha ott sem lennék, ráadásul úgy tünteni fel magát a többiek előtt, mintha nagyon f****sza laza csávó lenne. Én nem ilyennek ismertem! Ráadásul volt egy szitu, mikor az ő hibájából engem hozott ki rosszul, hogy ő ne égjen be, engem járatott le inkább. A női kollégái istenítik, röhögnek a hülye viccein és ő ennek tesz eleget. Egyszóval feltűnősködik. Más esetekben meg szokta fogni a kezem, vagy ad egy puszit stb, most viszont szemezget, flörtölget előttem. Nagyon rosszul esik! Attól tartok, hogy nagyon félreismertem őt és hogy nem is olyan valójában, mint amit nekem "előadott"!

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek?

Ui: nem hiszem, hogy túlreagálnám. Úgy gondolom, hogy ha most nem áll mellettem és inkább a saját bőrét menti, akkor később is ugyan ez lesz?

2 éve vagyunk együtt, 1 hónapja jegyben

21/L

2015. jún. 5. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Most kell bátornak lenned,sokan ilyenkor már félnek kihátrálni a kapcsolatból pedig érzik,hogy rossz vége lesz.Még nem vagy feleség,nyugodtan megteheted ha ezt érzed a helyes lépésnek.
2015. jún. 5. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Félreismerted.

2 év után sokszor van ilyen... ezért nem értem miért jegyzik el egymást sokan oly' korán... :D

L

2015. jún. 5. 23:03
 3/8 Missi_Key ***** válasza:
90%
igen nagy valószínűséggel később is ilyen lesz, az emberek nem nagyon változnak..
2015. jún. 6. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem ismerted félre, csak valószínűleg az a fajta ember aki gyáva, fél attól, hogy nem fogadják be, ezért nem meri felvállalni magát és bármit megtesz, hülyét cvsinál magából, vagy megbántja a szeretteit, hogy beolvadjon a tömegbe. Volt ilyen pasim. Menekülj amíg nem bánt meg jobban.
2015. jún. 6. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
3%

a munkája a megélhetés a pénze az előmenetele múlik az ottani szereplésén,megítélésén,kapcsolatain.

és mivel úgy néz ki van egy cseppnyi esze ezért mindent meg is tesz ennek érdekében,mindent bevet.

buta vagy ha ebbe belekevered a magánéletet és következtetéseket vonsz le.

a pénzkeresés és a magánélet két külön dolog.

2015. jún. 6. 02:59
 6/8 anonim ***** válasza:
13%

"fél attól, hogy nem fogadják be, ezért nem meri felvállalni magát "

ja igen, mert abból amit a csaj leirt, tipikusan egy olyan férfi tárul elénk, aki nem meri felvállalni, hogy jó humorú, társasági lény a munkahelyén :D:D szórakoztató, amikor a nők ugy pszichologoziálnak, hogy az a férfi, akivel befürödtek, valójában lelki sérült :) önigazolás mindenek előtt ugye

Ebből szimplán annyi derült ki, hogy a csaj féltékeny, mert feltünt neki, hogy a vőlegényét kedvelik a munkahelyén a csajok. Pont.

Biztosra veszem, hogy a srác egyébként is fa..a laza csávó, csak a csaj eddig úgy képzelte, hogy csak neki az.

A véleményem meg az, hogy 21 évesen épeszű ember manapság nem dönt házasság mellett. (mindentől függetlenül)

2015. jún. 6. 03:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Van benne féltékenység is, igen, de nem döntő mértékben!

Nincsenek barátai. Akik voltak vagy sz**rba hagyták vagy megutáltatta magát a nagyképűségével. Sokan nem kedvelik, mert átlátnak a szitán. Engem talán eddig a rózsaszín köd zavart meg.

A munkahelyén, és semmilyen szituációban nem birom elképzelni, hogy a másik felem, ki elmondása szerint bármit megtenne értem, egy előbbrejutási szempontból engem alázzon meg, hogy mentse a bőrét! Nem olyan nagy munkahely ez, hogy ezt bizonygatnia kelljen. Az állása stabil. Meg ha még azon múlna, akkor is...

Az én értékrendem ez. Ha szereted a másikat nem járatod le.

2015. jún. 6. 08:28
 8/8 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni...Nekem is volt egy ilyen párom amikor fiatalabb voltam,Otthon szerelmet vallott,romantikus volt,társaságban pedig végig játszotta a lazát,már majdnem úgy jött ki,mintha csak én akarnám őt,persze sosem szavakkal fejezte ki,hanem úgy,mint nálad...Leégetett maga helyett stb..Nálunk nem szemezett előttem,de a hátam mögött igen,sőt mást is.Úgyhogy szerintem még fiatal vagy,hagyd.Mert ha már most jegyben járva flörtölget előtted,akkor mi lesz 10 év múlva?Nehéz lesz,de ilyenkor következetesen kell dönteni,h eltudnád e képzelni így vele az egész életedet,m ha gyerek is lesz az bizony életre szól..
2017. márc. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!