Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat a házimunkára? Mások hogy csinálják?
Másoknál nem kell rávenni, mert normális az illető és saját magától csinálja.
Ha egyszer ezt elmondod neki megbeszéled vele, de nem lesz változás akkor felesleges ezen rágódnod, vagy továbbra is megcsinálod majd te, vagy ő utána nem teszel alrább semmit.
Sehogy nem kellett soha rávennem, mert alapból házias, semmi nincs, amit ne lenne hajlandó megcsinálni.
De ha a szóból nem értene valaki, hogy ez az ő dolga is, én nem szenvednék vele, hanem keresnék egy olyan férfit, mint a jelenlegi párom.
Nálunk sincs ebből gond, jó nevelést kapott, mindent meg tud csinálni. Még főzni is szokott nem is rosszul. Felosztjuk a teendőket. Amit az 5-os válaszoló írt, jó megoldás lehet, szerintem fogadd meg, és te is vezess be hasonló szabályokat. Ha nem hajlandó a változásra, akkor vagy megtanulsz ezzel együttélni, vagy elhagyod, de remélem erre nem kerül sor.
Egyébként én sem értem, miért szolgálják ki ennyire az emberek a gyerekeiket.
olyan pasival össze se jönnék, akinek ez nem evidencia
felnőtt önálló férfit kell keresni nem egy anyja szoknyája mellett felnőtt senkit
Próbálkozni lehet sokmindennel, de 100 ból jó ha 1 esetben lesz maradandó az eredmény.
Minden neveltetés, és beállítottság függő.
10 évig próbálkoztam az exfeleségemmel, hogy ugyanmár nő létére az én segítségemmel legyen képes vinni a háztartást.
Nem ment neki, meguntam, elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!