Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne rávenni vőlegényemet a házimunkára?
Ugy, hogy olyan emberrel kezdek csak, akinek ez alap, hogy rendet tart maga utan es nem a not nezi szolganak. Gondolom ugy csinaljak ezeknek a ferfiaknak az anyjai, hogy gyerekkorban sem nyaljak ki a segguket a fiacskajuknak. Ha valaha fiugyerekem lesz, a sajat szobajaban 4 eves kor felett o tart rendet a porszivozast leszamitva, 7-8 evesen pedig a lakas tobbi reszeben is be lehet majd vonni a takaritasba.
Oszinten szolva egy felnott ferfit nem lehet megvaltoztatni szerintem, meg ha kenyszerbol meg is csinalja, a felfogasa megmarad, miszerint ez a te dolgod lenne. En elhagynam.
Miben akarsz te élni? Múzeumban?
Nem lóg a csillárról 1-2 zokni, a TV-ről pár vonalkódos gatya, a fotelben, széken nincs halomban a ruha, olyan mint egy lakatlan múzeum. Semmi élet nincs a házban.
Én az ilyen igénytelen, lusta kisfiúkkal nem is kezdek bele kapcsolatba....
Hogyan tudod ravenni?
Sehogy.Ha magától nem veszi észre és ő jól érzi magát a sz@ rban akkor te a fejed tetejére is állhatsz akkor sem fogja érdekelni.
És nem tartottok még ott,hogy emiatt szétbútorozzatok???
Pedig jobb lenne rajta elgondolkodni,mert ez csak rosszabb lesz hidd el.....
"Több barátom is volt korábban, akik otthon kisangyalként rendben tartották a szobájukat, mosogattak, vásároltak."
mégse voltak neked elég jók.
Most van az ellentéte.. és ez se jó neked eléggé.
Az ilyen nőktől óvjon meg engem a jóisten!
"Lakva ismered meg a párod"- tartja a mondás. Előbb jegyzett el, majd összeköltöztünk. Soha mással nem laktam előtte. Rengeteg embertől hallottam már, hogy a legtöbb férfi ilyen, és sajnos otthon én is ebben nevelkedtem. Rendben, otthagyhatom, de ha következőleg jön valaki akiről szintén csak 2-3 év után derül ki, hogy ilyen és esetleg még egyéb probléma is lesz vele (pl megcsal) akkor élete végéig kergessem az álmaimat?! Ismerek olyan pasit, aki sokat ad magára, a kocsijára, nagyon igényesnek hittem. Aztán egyszer elmentem hozzá és minősíthetetlen környezet fogadott. Nála így láttam, hogy ez nem pálya. De aki a szüleitől költözik, annál előre nem látszik, hogy milyen lesz. Nem gondolnám, hogy én hibáztam csak mert nem látok a jövőbe.
(A normális válaszokat természetesen köszönöm.) Továbbra is várom AZOK válaszát, akik tanácsot adnak, nem kritizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!