Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki lenne olyan jófej, hogy eljátsszaa vőlegényemet kn 2 hétig. Annyi hogy beszélgessen velem és amennyire tőle telik, legyen rendes. Valaki?
Figyelt kérdés
Elég komplikált amiért ezt kérem, a lényeg, hogy nem maradhatok "vőlegény" nélkül.19 vagyok és a barátnőim szerint azért nem beszélek, a pasidolgaimról, mert valami nagy dolog történt velem (eljegyzés) és nem vagyok rá felkészülve, ami szerintem igaz is, de úúúúgy meglepném őket. És ha nem nagy kérés legyél helyes, esetleg a sporthoz is lehet némi közöd. Valaki?2015. jan. 27. 12:40
1/14 Noren1989 válasza:
Egy fontos dolgot kifelejtettél, hol laksz ?
25/f
3/14 A kérdező kommentje:
A személyes találkozó nem szükséges része, de egyébként Fejér megye.
2015. jan. 27. 12:42
4/14 aladar12 válasza:
egy üveg chivas regalért elvállalom.
5/14 anonim válasza:
ÉN SZIVESEN VÁLALOM HA OK AKKOR IRJ PRIVÁTBAN
6/14 anonim válasza:
Miért van szükséged ilyen "barátokra", akik előtt színészkedned kell?
7/14 anonim válasza:
Milyen beteges, aberrált dolog ez!!?
8/14 A kérdező kommentje:
nem vesét kértem, nem kell kiakadni
2015. jan. 27. 12:47
10/14 anonim válasza:
"Tudjuk ki" szívesen eljátssza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!