Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az baj ha egy nő unalmas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy nő unalmas?

Figyelt kérdés

Szeretek tévézni, szoktam hiradót nézni bár még 30 sem vagyok, mások szerint ez lehet öreges. Nem szeretek bulizni, ha meg mégis akkor szolidabban,nem berugva. A mai fiatalok szerintem nem ilyenek. Koromhoz képest öregnek érzem magam.

Talán romantikus vagyok szeretek csillagokat nézni, szeretek sétálni, vagy csavarogni,bár a természettől félek (pl.:kullancsok)

Ha a párom épp horgászni akar abban is benne vagyok,de azt is elviselném ha egész nap csak ágyban feküdnénk és csak ölelgetne, simizne, meg puszilgatna.

Jelenleg a párom iszik,nem töltönk együtt soha időt, nem beszélgetünk a kettönk kapcsolatáról (csak részegen hozza fel) Ő még mindig bulizni akarna.. Én meg nyugalmat. Mégis ragaszkodunk egymáshoz, és attól függetlenül

tiszta szivvel szeret.

Én megcsaltam, azzal a másikkal olyan volt mint amilyenről mindig is álmodtam. Bár ő csak "azt" akarta párom megbocsojtott, együtt vagyunk, a pasi lelépett,és én még mindig boldogtalan.

Attól függetlenül h leirtam a történetem, várnám inkább férfiak válaszát (is) a kérdésre,nem pedig elítélőeket. Köszi

2017. márc. 11. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Introvertált vagyok, számomra sem unalmas ez az élet, sőt, ez a legszebb. :)

Az viszont nagyon nem jó, hogy egy alkesszal vagy. Ha azt írod, hogy boldogtalan vagy, miért nem változtatsz? Lehet, hogy most úgy érzed, hogy tiszta szívből szereted a srácot(mondjuk a megcsalás után ez furcsa), de egy hozzád hasonlóval boldogabb tudnál lenni. Az ellentétek csak rövid távon vonzzák egymást.

21/L

2017. márc. 11. 23:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon jol esett ez a sok jo válasz.

Nem szivesen ismerkedek neten, inkább hagyom ha a sors akarja akkor találkozzak vkivel.

DE nem akarnám többször megcsalni a párom, tudom h fájna neki,és nekem is fájna forditva.

az a bajom h csunya a mellem, testem, ezért kizárnám h pasik álmai legyek pont ezért.

Szerény vagyok, visszahuzodo, nehezen oldodok fel társaságban de utána sikerül. :)

Párom türelmes velem, gyenge vagyok, egyedül nem vagyok elég erős és nem is tudok.

Legfőképp 10-es hozzászolás tetszett,mert meglepődtem irta h nem kezdene velem. Igaza van, okos, és én felnézek az okos emberekre. Én naiv vagyok,és be birtak csapni.

2017. márc. 12. 01:05
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

#12, tényleg naiv vagy, ha azt hiszed a csúnya melled fontos tényező... amire oda jutsz valakivel, aligha fog ezért elrohanni.

Szóval nem unalmas vagy, csak önállótlan, de továbbra is boldogtalan?

2017. márc. 12. 01:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Add el a sztoritokat Almodóvarnak,majd ő kitalál hozzá pár transzi és/vagy meleg karaktert és kész is lesz az új filmje. Az ő filmjeiben vannak ilyen szinten terhelt emberek,mint amilyenek ti.
2017. márc. 12. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!