Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet feldobni az unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldobni az unalmas hétköznapokat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, az utóbbi fél évben náluk lakom hétköznap, mert egyetemisták vagyunk és engem kiraktak az albérletből, így nála kötöttem ki. Ezzel semmi probléma nincs, mert szeretek ott lenni, segítek nekik otthon még fát vágni is, szülei is szeretnek, de kezdek belefásulni, hogy csak otthon és a suli között ingázunk.

1 óra busszal onnan az egyetem, reggel bemegyünk, este pedig haza, ha nincs óránk, akkor a könyvtárban vagyunk, gépezünk tanulunk stb., aztán az utolsó óra után hazamegyünk.

Az a baj, hogy ez az ingázás nagyon fárasztó, nekem annyira nem is, de barátom mikor hazaérünk benyomja a TV-t és kb. elalszik. Hiába rakunk be egy filmet, azt mondja, ha vízszintesbe kerül elnyomja az álom., szóval jóformán egyedül nézem mindig, aztán próbálok elaludni, pedig korán nem igazán tudok.

Kb. heti 1X mi főzünk, az jó, mert akkor elszórakozunk vele és tök jó, de sokszor szülei csinálnak kaját vagy van maradék, így nem kell, szóval ezt csak ritkán tudjuk csinálni.

Szerintetek mivel lehetne feldobni egy kicsit a hétköznapokat?

2016. febr. 27. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy nem filmeztek hanem beszélegettek, szexeltek, esetleg társasoztok vagy titokban nasiztok. Millió lehetõség van.
2016. febr. 27. 01:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szex seta alkohol baratokkal valo talalkozas bowling kajalas valahol
2016. febr. 27. 06:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Barátokat hivtok egy-ket órára, közös társasozás , kártyázás, beszélgetés?
2016. febr. 27. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!