Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel lehet feldobni az...

Mivel lehet feldobni az átlagos sulis hétköznapokat?

Figyelt kérdés

Meguntam, hogy tavaly szinte mindennap ugyanúgy néztem ki. Mit lehet csinálni a hajammal, sminkkel, ha kicsit fel szeretném dobni a szürke hétköznapokat?

Általában kiengedve hordom a hajam, szempilla spirál, szemceruza és szájfény a sminkem.

Tudtok valami könnyen és gyorsan elkészíthető frizurát, vagy sminket?

2012. aug. 31. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

tegyél virágot a hajadba, vagy valami csattokat... esetleg fond be vagy kontyold fel...

próbálkozz valami jó kis szemhéjfestékkel, mert azok tudnak új színeket adni leginkább..

2012. aug. 31. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:

keresgélj a neten, annyi ilyen hajas videót láttam már, hogy csak na.nekem ez az ötlet nagyon tetszik, bár ha nem akarsz zoknival járkálni a fejeden, lehet ilyen nagy vastag gumit kapni, azzal kicsit esztétikusabb..

[link]

ha a hajfestés is szóba jön, próbáld ki az ombre hajat, én most olyat akarok:)

sminknek pedig csak te tudhatod, hogy mi áll jól, menj el olyan helyre, ahol ingyen csinálnak neked sminket, és megmondják, hogy mi áll neked jól(pl. westendben van ilyen asszem)

2012. aug. 31. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 31. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

a sminkeddel suliba szerintem sokat ne, max a szemceruza színét váltogasd, szerintem szemfestéket suliba ne.

a hajaddal annyi mindent lehet csinálni, csat, virág, befonni, konty, göndörítés/vasalás attól függően, hogy egyébként milyen a hajad...

2012. aug. 31. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Oldalra gumiizd be vagy fond be ugy hogy a valladra logjon az egesz es ha van oldal fufrud akkor azt hagyd szabadon...en mondjuk meg a fufrumat ugy szoktam meg csinalni hogy egy kicsit hatra csatolok es ket oldalt pedig log egy egy tincs...

Ez igy elegge laza szerointem es nekem azt mondtak tobben is h nagyonjoola all...szoval szerintem ez joo otlet , de en is csak par napja talaltam ki..

2012. szept. 2. 01:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.(: ment a zöld kezecske mindenkinek. ki fogom próbálni az ötleteket.
2012. szept. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!