Mivel lehet feldobni az átlagos sulis hétköznapokat?
Meguntam, hogy tavaly szinte mindennap ugyanúgy néztem ki. Mit lehet csinálni a hajammal, sminkkel, ha kicsit fel szeretném dobni a szürke hétköznapokat?
Általában kiengedve hordom a hajam, szempilla spirál, szemceruza és szájfény a sminkem.
Tudtok valami könnyen és gyorsan elkészíthető frizurát, vagy sminket?
tegyél virágot a hajadba, vagy valami csattokat... esetleg fond be vagy kontyold fel...
próbálkozz valami jó kis szemhéjfestékkel, mert azok tudnak új színeket adni leginkább..
keresgélj a neten, annyi ilyen hajas videót láttam már, hogy csak na.nekem ez az ötlet nagyon tetszik, bár ha nem akarsz zoknival járkálni a fejeden, lehet ilyen nagy vastag gumit kapni, azzal kicsit esztétikusabb..
ha a hajfestés is szóba jön, próbáld ki az ombre hajat, én most olyat akarok:)
sminknek pedig csak te tudhatod, hogy mi áll jól, menj el olyan helyre, ahol ingyen csinálnak neked sminket, és megmondják, hogy mi áll neked jól(pl. westendben van ilyen asszem)
a sminkeddel suliba szerintem sokat ne, max a szemceruza színét váltogasd, szerintem szemfestéket suliba ne.
a hajaddal annyi mindent lehet csinálni, csat, virág, befonni, konty, göndörítés/vasalás attól függően, hogy egyébként milyen a hajad...
Oldalra gumiizd be vagy fond be ugy hogy a valladra logjon az egesz es ha van oldal fufrud akkor azt hagyd szabadon...en mondjuk meg a fufrumat ugy szoktam meg csinalni hogy egy kicsit hatra csatolok es ket oldalt pedig log egy egy tincs...
Ez igy elegge laza szerointem es nekem azt mondtak tobben is h nagyonjoola all...szoval szerintem ez joo otlet , de en is csak par napja talaltam ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!