Lányok! Egy átlagos hétköznap általában mit szoktatok felvenni?
én mindent. egyik nap magassarkú, cicanaci, blézer, máskor sportcipő, farmer, kardigán.
Általában mindig figyelek, hogy amit felveszek az inkább nőies, elegánsabb vonalba menjen.
Az ízléseden és azon múlik, miben érzed jól, magabiztosnak és szépnek magad! : ))
csőnaci, bakancs, egy szép mintás póló és kabi (nem mindig húzok pulcsit.
ha egyszínű a pólóm, és megy a lila sálamhoz, akkor azt húzom fel, minta pótlásáért
"Általában nőiesebben öltözködöm. Cicanadrág vagy csőfarmer"
Kevered a nőieset a ribancossal. A szoknya a nőies, nem ezek.
Szeretem a nőies darabokat, blézerek (ebből igazi kis gyűjteményem van), blúzok, vékony pulóverek, kardigánok, szoknyánál ritkábban hordok nadrágot (inkább egyenes szárú, mint cső - sajnos kevés van, ami illik az alakomhoz, nemrég találtam egyet, ami tökéletes, eszméletlen jól áll, ennek nagyon örülök), magassarkú cipők/csizmák (elvétve lapos), illetve szeretem a pulóverruhákat, mert bohém, de egy szép harisnyával és magassarkúval, nagy fülbevalóval mégis bájos.
A sportos öltözködés abszolút nem az én világom, soha nem is volt.
Szűk farmer, lenge felsők, vagy trikó + kardigán, magassarkú, maxitáska, napszemüveg ha olyan az idő, bőrdzseki...
Vagy mostanában egyberuha, akár hosszúujjas akár nyári és akkor + bolero vagy kardigánt, harisnya, magassarkú vagy ezekhez szoktam lapos tárdcsizmát venni, szintén bőrdzseki, maxitáska stb...
26L
Változó. Szeretem a csinos, nőies darabokat és a sportosakat is. Hogy mikor mit veszek fel, az a kedvemtől és a napomtól függ. Szóval, ha tudom, hogy suli után még a fél várost be kell járnom és/vagy edzésre megyek, akkor valószínűleg nem magassarkút veszek fel, hanem egy kényelmes, szaladgálós cipőt.
Egyébként inkább lazább, sportosabb ruháim vannak, kevesebb nőies ruha lapul a szekrényebben, de ezen szeretnék változtatni. Csak a mai világban ez nem megy egyik napról a másikra.. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!