Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az baj ha egy nő unalmas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy nő unalmas?

Figyelt kérdés

Szeretek tévézni, szoktam hiradót nézni bár még 30 sem vagyok, mások szerint ez lehet öreges. Nem szeretek bulizni, ha meg mégis akkor szolidabban,nem berugva. A mai fiatalok szerintem nem ilyenek. Koromhoz képest öregnek érzem magam.

Talán romantikus vagyok szeretek csillagokat nézni, szeretek sétálni, vagy csavarogni,bár a természettől félek (pl.:kullancsok)

Ha a párom épp horgászni akar abban is benne vagyok,de azt is elviselném ha egész nap csak ágyban feküdnénk és csak ölelgetne, simizne, meg puszilgatna.

Jelenleg a párom iszik,nem töltönk együtt soha időt, nem beszélgetünk a kettönk kapcsolatáról (csak részegen hozza fel) Ő még mindig bulizni akarna.. Én meg nyugalmat. Mégis ragaszkodunk egymáshoz, és attól függetlenül

tiszta szivvel szeret.

Én megcsaltam, azzal a másikkal olyan volt mint amilyenről mindig is álmodtam. Bár ő csak "azt" akarta párom megbocsojtott, együtt vagyunk, a pasi lelépett,és én még mindig boldogtalan.

Attól függetlenül h leirtam a történetem, várnám inkább férfiak válaszát (is) a kérdésre,nem pedig elítélőeket. Köszi

2017. márc. 11. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Szép pár vagytok....
2017. márc. 11. 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem, jól hangzik, ilyen csajt keresek :D
2017. márc. 11. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon kedvemre való dolgokat olvasok itt, úgyhogy abszolút nem vagy unalmas, inkább megbízható és érett. Hatalmas erények. Sokak számára testesíted meg az álomnőt(bár nem tudjuk, hogy nézel ki, de a természetedet tekintve így van). A "romantikus vagyok" rész tetszett a legjobban. Nincs itt semmi gond, legfeljebb annyi, hogy a párod még nem ért fel a szintedre, már ami az érettséget illeti. Gondolom, szüntelenül abban bízol, hogy majd érted megváltozik. Így van ez mindig:)
2017. márc. 11. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Bocsáss meg, hogy off-olok és nő vagyok.

Alkoholista pasit elhagyni, új életet kezdeni!

Nem vagy unalmas, sok férfi nagyon örülne, ha egy ilyen nőt találna.

2017. márc. 11. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, ha "unalmas", az a baj, ha csalfa, és ragaszkodik egy alkoholistához.
2017. márc. 11. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen nevezném ezt unalmasnak. Mindenkinek mást jelent a tartalmas élet. Ha téged ez tesz boldoggá, akkor számodra nem unalmas, és ez a lényeg. Csak akkor kell egy olyan társat keresned, aki hozzád hasonló, és nem olyan, mint a jelenlegi párod. Sajnos ha ennyire nem illetek össze, akkor nincs is értelme sokáig húzni ezt a kapcsolatot. Ahogy te is írod, ez már csak ragaszkodás, az pedig nem jár általában boldogsággal.

Nagyrészt én is ilyen vagyok, bulikba nem járok, igaz tv-t sem szoktam sűrűn nézni, de vannak napok, amikor egész nap csak feküdnék. A csillagok engem is vonzanak, főleg egy nyári este a Balaton parton. :) Ettől még nem tartom magam unalmasnak.

De miért nem lépsz tovább, miért sanyargatod magad? Már a megcsaláskor szakítanod kellett volna.

30F

2017. márc. 11. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha tudnád mióta keresek egy ilyen nőt....és inni sem iszom:)
2017. márc. 11. 22:18
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

A komolyság nem öregség, az öregség meg nem fogyatékosság.

Sokat iszik, nem beszélgettek,te boldogtalan - miféle kapcsolat ez?

Az nem derült ki, hogy mitől volnál unalmas?

2017. márc. 11. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon egyoldalú, kizárólag az élet gy kis részére fókuszáló leírás, ami alapján önmagad eléggé jó színben kívánod feltűtetni (kivéve hűtlenség), de nem ad ez átfogó képet.

Szóval lehet, mi most kaptnk ide egy hű-de-királynő-vagy képet, aztán az árnyoldal amit itt nem említesz...

2017. márc. 11. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
Nem az a baj hogy unalmas vagy, hanem hogy nyakig merültél a híg fosban és te még ugrálsz is benne! Na ez a hatalmas nagy baj veled, és ezèrt nem is kezdenék veled.
2017. márc. 11. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!