Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfitársaim! Ti hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Ti hányszor futottatok neki mire feladtátok a párkeresést? Milyen lányoknál próbálkoztatok?

Figyelt kérdés

Én már 2 éve feladtam a párkeresést, ugyanis újból és újból zsákutcába futottam. Minden lány valamilyen módon elutasított, ki szebben, ki csúnyábban, belefáradtam.

Be kell valljam próbálkoztam átlagon felüli szép lányoknál is, ott jóval nagyobb volt az esélye a visszautasításnak, mert ők nem állnak ám akárkivel szóba, de végeredményben meg is értem.

Legtöbbjük hosszú hajú, alacsony vagy középmagas, vékony alakú, babaarcú vagy szimmetrikus arcú lány volt.

Ez vonz, ez ellen sajnos nem tudok mit tenni.

Összesen 20-25 próbálkozásom volt, hogy megtaláljam a páromat az életben, de úgy néz ki ez a lap nem lett nekem leosztva.

Ti hogyan jutottatok el idáig, mikor mondtátok azt, hogy elég? Nektek is kísérletet kellett tennetek azoknál a lányoknál, akiknél vonzalmat éreztetek?

2017. márc. 6. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Egy férfi sosem adja fel. Ettől is vagy férfi.
2017. márc. 6. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Majd jön magától. Engem is sűrűn visszautasítanak mindenféle online társkeresőkön, pedig nem tartom magam csúnyának, sportos 180, kék szem rövid haj, jól kereső munkahely. Az ideálok nagyon elszáltak,és nem csak átlagon felüli szép lányok esetében. De ne aggódj tarsd magad többre és tegyél is ezért. Akkor majd bánhatja minden csaj, hogy kikosarazott.
2017. márc. 6. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha az összes nettes próbálkozást is beleszámolom akkor már meghaladom az 1000 jóval. Van hogy beírok találomra egy nevet és rá rá írok vagy 10-50 lányra... vagy ha valami rendezvényen vannak bejelölve vagy valamilyen csoporton akkor 100-200-ra is írtam már... igaz jó ha válaszol 1-10 minden százból.

Egy két kattintás és egy szia megér annyi időt sosem tudod mikor jön el a te időd.

Próbálkozz bárkinél aki tetszik vagy személyiségben olyannak tűnik, mint akivel szívesen együtt is élnél.

Ha meg mindegy neked, hogy milyen lesz a kapcsolat csak csajt akarsz, akkor bárkinél próbálkozhatsz.

Minden út véget ér egyszer ;).

2017. márc. 6. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
30f
2017. márc. 6. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy újabb vinnyogós kérdés? Soha nem jutottam volna el arra a szintre, hogy így sajnáljam magam, és feladjam.

Társkeresés! Ezen mit kell feladni? Ha feladod akkor lesz párod? Nyilván nem, szóval próbálkozni kéne, nem megfutamodni. Ha ennyiszer próbáltad és semmi nem jött össze, annak oka van. Te!

Én mikor úgy éreztem jó lenne egy társ aki szeret, és akit szerethetek, nekiálltam keresgélni. 5 lánynál próbálkoztam, ebből 2 utasított vissza, 3-mal elkezdtem ismerkedni, végül kettőt meguntam nagyon hamar, és azzal folytattam aki a legjobban érdekelt. 2,5 hét múlva már együtt jártunk, aztán sorban jött a többi dolog, eljegyzés, összeköltözés, és 5 éve pedig a feleségem. Olyan nő kívül belül akire mindig vágytam, 100%-ig az ideálom (magas, formás/nagy mellek/vékonyabb derék/szélesebb csípő, természetes szőke, picivel mell fölé ér a haja- enyhén hullámos, kék szemű, baba arcú). Nekem mindig az ilyen lányok jöttek be. Emellett okos, kedves, gondoskodó, és még sorolhatnám.

Sem pénzes, sem kigyúrt, sem extra jóképű nem vagyok (bár szerinte helyes vagyok, de ez ízlés kérdése), szerintem tök átlagos vagyok. Nincs kocsim, és vezetni sem tudok (nem is akarok). Mégsem volt bonyolult dolog párt találnom. Összességében, a legelső lépéstől számítva kemény 1 hónapba telt a dolog.

Ha ennyire nem jön össze, akkor te csinálsz valamit rosszul. Érdemes lenne elgondolkodnod rajta. 20-25 csaj nem kevés, de azért nem is olyan sok, hogy emiatt fel kellene adni a dolgot. 27/F

2017. márc. 8. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:

"Összesen 20-25 próbálkozásom volt"

Édes kevés. Ha ennyi a kitartásod, ilyen a hozzáállásod, akkor nem is csodálom, hogy a kutyának se kellesz.

2017. márc. 8. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:

"mondják ezt azok a nők kedves kettes, akiknek meg sem kell mozdítani semmijüket és 10 pasi van minden ujjukra... "

Mondják ezt azok a magukat sajnáló, rinyáló pasik (mert férfiaknak nem nevezném őket), akik a saját kis kitalált világukban élnek, és ilyen/ ehhez hasonló elméleteket gyártanak arról, hogy a nőknek mennyivel könnyebb, hogy a nőknek minden ujjára 10 pasi jut, hogy sorban állnak náluk a férfiak stb stb balfalság, mert kifogást találni mindig kényelmesebb, mint magukba nézni, és rájönni, hogy hahó, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

2017. márc. 8. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:

13

Valamit kvára rosszul csinálsz, ha ennyire nem jön össze.

2017. márc. 17. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!