Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, vannak köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, vannak köztetek olyanok, akik azt érzik, hogy mindig is szerették őket a nők?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy komolyabban sosem csalódtatok bennük(kapcsolatban sem), mindig jól kijöttetek velük, nem bántottak titeket, stb. Én ilyen típus vagyok, és azt hiszem, az lehet a titkom, hogy mindig is szerettem a nőket(úgy értem, hogy a lényüket), és ezt képes vagyok rájuk valahogy kivetíteni, amit ők megéreznek, és ők is jók hozzám, nem okoznak csalódást. És ez a múltban is így volt. A kapcsolataim is úgy végződtek, hogy általában valamilyen külső körülmény tett be az egésznek. Lehet, hogy szerencsés vagyok ilyen szempontból. Más is érez ugyanígy?

2017. febr. 17. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én pont az ellenkezője vagyok. Pedig én is mindig szerettem a nőket, szeretek közelükben lenni, beszélgetni velük, érdekel, hogy mi van velük. A bibi, hogy engem sose szeretett még senki, szóval nem hiszem, hogy nálad ez azért volt csak, mert szeretted a nőket. Inkább szerencse kérdése, hogy mindig normális lányokat fogtál ki. 23/F
2017. febr. 17. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel, nincsenek. Ahogy ilyen nők sem. Elég irreális, hogy valaki folyamatosan olyan emberekkel találkozzon, akár a saját neméből, akár a másik nemből, akik folyamatosan szeretik.

Mondjuk úgy, hogy naiv vagy és az önismereted nagyon hiányos.

2017. febr. 17. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezt én egyrészt megéltem(34/F), úgyhogy létezik ilyen, másrészt pedig bármilyen hihetetlen, SOHA nem éreztem egy nő felől sem, hogy utálna vagy irritálná a társaságom, és olyan csalódást sem okoztak soha, hogy tényleg padlót fogjak. A volt párjaimra is szívesen gondolok vissza. Lehet, hogy az 1. válaszolónak van igaza - az utolsó mondatára gondolok. Én hiszek abban, hogy "Amit adsz, azt is kapod vissza." Nálam ez mindig is működött, és remélhetőleg ez a jövőben sem lesz másként.

2017. febr. 17. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből a válaszodból kiderül, hogy inkább naiv vagy és lehetséges, hogy szociálisan fejletlen.

Az, hogy TE nem érzékelted, hogy egy nőt irritál a társaságod, egy dolog. Az egy másik dolog, hogy ez mennyire volt így. Nekem is van néhány ismerősöm, aki örömmel meséli, hogy ezzel vagy azzal milyen jól érezte magát és mekkora az összhang. Közben a vak is látja, hogy a másik részéről puszta unaloműzés a dolog és nem egy ilyen ember mesélt a másik háta mögött erről.

Az is egy dolog, hogy neked nem okoztak csalódást. Van, akinek az sem okoz csalódást, ha folyamatosan csalják.

Az "Amit adsz, azt is kapod vissza" elvben nyugodtan lehet hinni, akárcsak a vonzás törvényében vagy a lapos Földben. Az, hogy ebben hiszel, mert működött, szintén azt mutatja, hogy ami nem illik a véleményedbe vagy világképedbe, azt ignorálod. Rengeteg normális embert vertek át. Náluk mi történt a visszakapással?

2017. febr. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!