Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Titeket is lázba hoznak az ilyen nők?
Az ilyen esetekben a lökdösés a legjobb módszer szerintem. Néha jól elvagytok, aztán ügyet sem vetsz rá egy ideig. Majd megint jól elvagytok, és megint.... Kedves vagy vele, de másokkal is, de vele valahogy egy kicsit jobban. Néha nagyot köszönsz, néha észre sem veszed, stb.
Az, ha mindig körülötte lebzselsz, próbálod befűzni megmérgezi az egészet.
Érd el azt, hogy ne legyél közömbös számára. Aztán ha szakít és tudatja veled, akkor nyílik is a pálya. Kivéve ha szerencsétlen vagy és a barát zónába tett. Ahova mellesleg én még soha nem kerültem, de itt rengetegen dobálóznak ezzel a kifejezéssel, szóval azért megemlítettem.
Igen,lazba hoznak az ilyen nők akik "hihetetlenül belevaló, határozott, érti a munkáját, van humora, nem mellesleg szép is."
Viszont ha van baratja...marpedog van akkor felejtős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!