Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim! Titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Titeket is lázba hoznak az ilyen nők?

Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam egy nővel, aki hihetetlenül belevaló, határozott, érti a munkáját, van humora, nem mellesleg szép is. Fogalmam sincs, hogyan közelíthetném meg, de baromira vágyom rá. Van barátja, ebből kifolyólag elég távolságtartó, de vannak pillanatok, amikor jól elviccelődünk. Tippek?
2017. jan. 16. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem a "van barátja" nők nem hoznak lázba.
2017. jan. 16. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen esetekben a lökdösés a legjobb módszer szerintem. Néha jól elvagytok, aztán ügyet sem vetsz rá egy ideig. Majd megint jól elvagytok, és megint.... Kedves vagy vele, de másokkal is, de vele valahogy egy kicsit jobban. Néha nagyot köszönsz, néha észre sem veszed, stb.

Az, ha mindig körülötte lebzselsz, próbálod befűzni megmérgezi az egészet.

Érd el azt, hogy ne legyél közömbös számára. Aztán ha szakít és tudatja veled, akkor nyílik is a pálya. Kivéve ha szerencsétlen vagy és a barát zónába tett. Ahova mellesleg én még soha nem kerültem, de itt rengetegen dobálóznak ezzel a kifejezéssel, szóval azért megemlítettem.

2017. jan. 16. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén és tedd vissza a gerinced - ha van. Van párja, neked ez nem mond semmit?
2017. jan. 16. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,lazba hoznak az ilyen nők akik "hihetetlenül belevaló, határozott, érti a munkáját, van humora, nem mellesleg szép is."

Viszont ha van baratja...marpedog van akkor felejtős?

2017. jan. 16. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és lehet akármilyen vonzó számomra egy ffi, ha van vlkije, akkor nem szeretnék másodhegedős lenni, és saját érdekemben lekopok.
2017. jan. 16. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmit, mert van barátja. Keress mást.
2017. jan. 16. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2-nek megfogadhatod a tanácsát. Ugyanezt tette velem egy pasi, aki nem mellesleg nagy szerelem lett igaz 2 évet várt, de azért ő csajozott, de nekem soha nem beszélt a nő ügyeiről, te se tedd, mert attól a pillanattól barátzónába kerülsz.
2017. jan. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!