Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy férfitársaim, hogy viszonzatlanul szerettek valakit éveken át? Tudtátok, hogy lehetetlen, de mégsem tudtok ettől az érzéstől szabadulni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 23:23
2/14 anonim válasza:
Fél évig, aztán meguntam...férfitársam
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor én nagyon más vagyok, mert sokszor volt ilyen, lesz is még valószínűleg. Örök romantikusként nem igazán tudom megunni.
2015. aug. 27. 23:34
4/14 anonim válasza:
egy hónapig, utána meguntam. Egy év már beteges
6/14 anonim válasza:
Én már több mint 10 éve vagyok így egy lánnyal, és képtelenség elfelejteni, pedig mindent megpróbáltam...
Sajnos nagyon is létezik az örökké tartó plátói...
7/14 anonim válasza:
Jó pár év elment így az életemből értelmetlenül - 3 év egy csajra, 2 év egy másikra, meg még néhány kisebb viszonzatlan szerelem. Ezzel a tapasztalattal felvértezve most már úgy vagyok vele, hogy ha egy nő egyszer elutasít, akkor azonnal hagyom a projektet a fenébe, esetleg egy-két napot még bosszankodom, harmadnapra mindenképp elfelejtem, és lépek tovább.
8/14 A kérdező kommentje:
Na végre érkezett egy ilyen válasz is. Holott teljesen más lett a világ.
Nem tudom mi fog meg benne, de ha becsukom a szemem őt látom. Ha lefekszem velem van gondolatban. Rá gondolok a munkahelyemen holott alig ismerem. Azt is tudom kevés bennünk a közös vonás, mégis valami odalök, odataszít hozzá. Megmagyarázhatatlan, irracionális, de miért is kell mindenre magyarázatot adni?
2015. aug. 28. 00:05
9/14 anonim válasza:
Életem első igazán komoly szerelmét, ami viszonzatlan is volt egyben, 3-4 éven keresztül nyögtem, és körülbelül 8 év kellett ahhoz, hogy totálisan elfelejtsem, s új lehetőségek irányába nyissak. Életem második komoly szerelmét körülbelül másfél évig nyögtem, de elég "hamar" elmúltak az érzések, mert utóbb derült ki, hogy a világ egyik legkétszínűbb, legaljasabb, legönzőbb nőjébe botlottam. Kb. 13 éves korom óta amúgy mindig voltak ilyen-olyan apró szerelmek, szám szerint talán egy tucatot tudnék felsorolni, de azok jelentéktelenek, ideiglenesek voltak. Hónapok óta most is átélek egyet, de több ok miatt sem teljesülhet be, s talán nem is akarom, hogy beteljesüljön.
10/14 anonim válasza:
Igen. Ezt hívják házasságnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!