Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti mit gondoltok az egyedül élő, de otthonukat házikedvenccel (kutya, macska, stb. ) megosztó nőkről?
Pl. ha online társkeresőn láttok olyan nőket, akik több fotón kutyával, macskával fotózzák magukat. Mi a benyomásotok róla?
1. Azt sugallják, hogy ha nem szereted az állatokat, nincs közös jövőnk
2. Már olyan szinten szeretet- és férfihiányuk van, hogy borzasztóan kivannak
3. Azt akarják szemlélteni, hogy már nagyon szeretnének gyereket
4. Feltétel nélküli szeretetre vágynak, amire köztudottan csak az állatok képesek
...
Ki mit gondol az ilyen hölgyekről?
Ha megengeded, feltételezem a "macskásnő" sztereotípiára voltál kíváncsi...
Szemény szerint én nem gondolok többet bele, szereti az állatokat, ha belegondolsz, végeredményben ők a társai a mindennapokban. Esetleg azt gondolnám extrém esetben, hogy állatjogi aktivista.
Az, hogy te ebbe mit látsz bele, az téged jellemez, és nem a nőt.
Mondjuk társkeresőn állatos képem sose volt fent. De válás után egyértelmű volt, hogy a kutya és a macska nálam marad a kertes házban, nem az exem viszi magával a panelba, albérletbe.
Kidobni nem fogom őket, elvégre felelősséget vállaltam értük.
Így lettem egyedül élő, kutyás-macskás nő. :)
Vannak persze állatos képek rólam is, hiszen "családtagok". Ott vannak minden kerti partin, sétán, vagy ha nyáron lemegyek a kutyával a tóra.
Ettől még nem akarok gyereket, és nem vonyítok a kuki után. ;)
Sőt magányos se vagyok, vannak barátaim is.
Engem az érdekelne, mit jelent, mikor társkeresőn olyan képet tesz ki a pasi, amin egy hallal a kezében pózol. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!