Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti mit gondoltok az egyedül élő, de otthonukat házikedvenccel (kutya, macska, stb. ) megosztó nőkről?

Figyelt kérdés

Pl. ha online társkeresőn láttok olyan nőket, akik több fotón kutyával, macskával fotózzák magukat. Mi a benyomásotok róla?

1. Azt sugallják, hogy ha nem szereted az állatokat, nincs közös jövőnk

2. Már olyan szinten szeretet- és férfihiányuk van, hogy borzasztóan kivannak

3. Azt akarják szemlélteni, hogy már nagyon szeretnének gyereket

4. Feltétel nélküli szeretetre vágynak, amire köztudottan csak az állatok képesek

...

Ki mit gondol az ilyen hölgyekről?

2017. febr. 11. 10:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Engem az érdekelne, mit jelent, mikor társkeresőn olyan képet tesz ki a pasi, amin egy hallal a kezében pózol. ;)"

Ez engem is érdekelne. :D

2017. febr. 11. 11:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

:D

2017. febr. 11. 11:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő a hallal szexel.
2017. febr. 11. 11:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent? Hogy sellőt akarna, de csak sügért fogott....
2017. febr. 11. 11:33
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Hogy mit gondolok? Azt hogy normális, rendes ember, aki szereti az állatokat.... WTF??
2017. febr. 11. 11:47
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek, kamasz es fiatal felnott koromban is allatok vettek/vesznek korul, szerintem ez eletem vegeig igy lesz, csakugy mint apamat es anyamat, akik hazasok es harom gyerekuk van. Ennyit az elmeletrol. Egy-ket kozos foto is van veluk, de tarskeresore egynel tobb ilyet nem tennek. Szerintem ez meg becsuletes is a no reszerol h nyilt lapokkal jatszik es megmutatja hogy el. En annyira nem kombinalnek a helyedben. Az en baratom megorul az allatokert, ugyhogy nala meg kifejezeten jo pont az allatszeretet.
2017. febr. 11. 12:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Vannak szelsoseges esetek mint pl ez a kerdezo: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8428208-abbah..
2017. febr. 11. 12:59
 18/28 anonim ***** válasza:
31%
Ha valaki ilyen képekkel tömi tele a netet és a társkereső profilját, akkor ez számomra azt sugallja, hogy többről van szó, mint szimpla állatszeretetről. Ha 1-2 képen van kutya, macska stb., az oké, de ha mondjuk 10 képe van fent társkeresőn, és mind a 10 arról szól, hogy a csaj kutyával/macskával pózol, akkor ez olyan, mintha rajtuk kívül nem lenne senkije/semmije, nem lenne élete stb. Ha mindig csak állatokkal mutatkozna az illető, ez azt sugallná, hogy az emberekhez nem tud kötődni. De persze itt ilyet nem szabad leírni, mert rögtön kikiáltanak nőgyűlölőnek.
2017. febr. 11. 13:09
 19/28 anonim ***** válasza:
79%

Én tengerimalacot akarok, nekem az volt gyerekkoromban. De biztos csinálnék neki instagram oldalt, amin csak ő van. Sokkal érdekesebb, mint a pitsaszelfik.

Nekem a gondoskodás szó állatokkal vagy gyerekekkel van összekapcsolva a fejemben, nem felnőtt férfiakkal, nem vágytam még soha, hogy gondoskodjak egy emberről. Elég fárasztóan hangzik.

2017. febr. 11. 13:15
 20/28 A kérdező kommentje:
A #18-as hozzászólónak nagy tisztelet, én is valami ilyesmire gondoltam. Amikor már ez túlmegy egy határon. Lehet, hogy nem is lenne kedvem az adott hölgyet megismerni ilyenkor, mert attól tartanék, hogy mindig csak második lennék Buksi vagy Cirmi mögött:)
2017. febr. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!