Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti mit gondoltok az egyedül élő, de otthonukat házikedvenccel (kutya, macska, stb. ) megosztó nőkről?

Figyelt kérdés

Pl. ha online társkeresőn láttok olyan nőket, akik több fotón kutyával, macskával fotózzák magukat. Mi a benyomásotok róla?

1. Azt sugallják, hogy ha nem szereted az állatokat, nincs közös jövőnk

2. Már olyan szinten szeretet- és férfihiányuk van, hogy borzasztóan kivannak

3. Azt akarják szemlélteni, hogy már nagyon szeretnének gyereket

4. Feltétel nélküli szeretetre vágynak, amire köztudottan csak az állatok képesek

...

Ki mit gondol az ilyen hölgyekről?

2017. febr. 11. 10:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Tengeri malac szex. Jézusom...
2017. febr. 11. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

1. Igaz. Nyilván ha nem szereted az állatokat és az ő állatát sem fogadod el, akkor nem lesz közös jövő.

A 2-3-4 szimplán hülyeség.

2017. febr. 11. 15:07
 23/28 anonim ***** válasza:
23%
Jellemző, hogy az itteni frusztrált és lelki nyomorék emberek lepontozzák azt a véleményt, ami nem az ő szép kis világukhoz igazodik, és felpontozzák azt, amelyik dicsőíti a kérdésben szereplő nőkhöz hasonló emberkéket. Mondjuk ebben nincs semmi meglepő, amennyi nő van itt nulla szociális élettel (a nulla szexuális tapasztalatról, introvertáltságról, súlyos önbizalomhiányról, beteges rettegésről stb. nem is beszélve), azok alapján nem csoda, hogy az ilyenek mindent személyes sérelemnek vesznek. Bár az ilyen hülyék elgondolkodhatnának azon is, hogy ha pl. társkeresőn egy férfi 10 képből 10-en egy autó mellett pózolna, akkor vajon ebből mire következtetnének: arra-e, hogy az illető szereti az autókat, vagy arra-e, hogy egy egoista majom, aki ezzel akar villogni. Lehet tippelni, kedves hölgyek, szerintem az utóbbit választanák a legtöbben. De hát ez ugye cseppet sem kettős mérce, és az itteniek még hallomásból sem tudják, mit is takar ez a fogalom, nem hogy még ők akár véletlenül is ilyesmit csináljanak...
2017. febr. 11. 20:10
 24/28 anonim ***** válasza:
89%

De egy autó státuszszimbólum, direkt azért fényképezkednek sokan akár idegenek autója előtt is, hogy azt higgyék, hogy. Tehát ott direkt az van, hogy "ha itt ez az autó, az a pitsa azt fogja hinni, hogy pénzem van, és rámcuppan" - ez egy tudatos dolog.

Senki nem azt mondja, hogy "na, akkor kezembe veszem Cirmit, hadd lássa mindenki, hogy gyereket akarok". Ebben nincs logika.

2017. febr. 11. 20:18
 25/28 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van a a Facebookon egy csomó kutyát ölelgető képem, mégpedig 2 okból:

1. szerintem értelmesebb, mint pl. az az ismerősöm, aki minden nap kitesz egy szelfit, de ő van rajta különféle szögből 25x. Ha kutyával vagy, ott legalább "történik valami", nem bevonultál a fürdőszobába fotózkodni, hanem legalább kikeltél az ágyból és megsétáltattad.

2. ismerősnek jelölt a tenyésztő, akitől vettem, és kérte, hogy időről időre osszak meg ilyen képeket, hogy lássa, jó helyre került a kutya.

Meglephet, de a kutyás képek akkor se múlnak el, amikor párod lesz. Ne adj isten lesznek közös képeitek a kutyával.

2017. febr. 12. 22:03
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Bocsánat, ha társkeresőről van szó akkor félreolvastam. De szerintem itt ismegállja a helyét, hogy igyekezett oylat feltenni, ami mutat valamit a személyiségéből.
2017. febr. 12. 22:05
 27/28 Gábor19... ***** válasza:
Én trollkodásnak tartom ezt az álla... Khm kutya/macska imádatot.
2017. febr. 20. 08:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Én ezek közül ebben csak az 1.-t látnám. Talán a 4.-est, de azt is jóindulattal. A 2-3. baromság, és akinek egy kutyás képről ezek jutnak eszükbe, azoknak sztem elmentek otthonról, ill. akinek a 2., annak kb. mindenről az jut eszébe, hogy "ennek férfihiánya van, majd húúúú, én jól megadom neki, ami jár", mert annyira p...ihiányos.

Amúgy meg az jut az eszembe, hogy szereti az állatokat, és kb. családtag nála a házikedvence, és törődik is vele, nemcsak dísznek van.

2017. aug. 17. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!