Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti hányszor futottatok neki mire feladtátok a párkeresést? Milyen lányoknál próbálkoztatok?
Én már 2 éve feladtam a párkeresést, ugyanis újból és újból zsákutcába futottam. Minden lány valamilyen módon elutasított, ki szebben, ki csúnyábban, belefáradtam.
Be kell valljam próbálkoztam átlagon felüli szép lányoknál is, ott jóval nagyobb volt az esélye a visszautasításnak, mert ők nem állnak ám akárkivel szóba, de végeredményben meg is értem.
Legtöbbjük hosszú hajú, alacsony vagy középmagas, vékony alakú, babaarcú vagy szimmetrikus arcú lány volt.
Ez vonz, ez ellen sajnos nem tudok mit tenni.
Összesen 20-25 próbálkozásom volt, hogy megtaláljam a páromat az életben, de úgy néz ki ez a lap nem lett nekem leosztva.
Ti hogyan jutottatok el idáig, mikor mondtátok azt, hogy elég? Nektek is kísérletet kellett tennetek azoknál a lányoknál, akiknél vonzalmat éreztetek?
mondják ezt azok a nők kedves kettes, akiknek meg sem kell mozdítani semmijüket és 10 pasi van minden ujjukra...
huhh de tényleg milyen nehéz lehet nőként, hogy csak válogatnod kell..mindjárt megsajnállak.
Fordítsd már meg: ha te kinézel egy férfit, és tojik rád, hiába vetsz be mindent, kinézel egy következőt, ugyanez..és így tovább 20 férfiig? Na tetszene? lenne önbizalmad? tudnál mosolyogni? éreznéd megad Nőnek?!
megsúgom: otthon ülnél a sarokban egy darab sz/*rként h senkinek sem kellek!!!
En nem tudom, hogy anno ezt honnan vettetek, de akkora baromsag ez az "egy nonel 10 pasi all sorba" elmeletetek. Nagyon szep, csinos csajoknal lehet, de atlagban ez borzasztoan nem igy van. :D
De persze hazudhatok magatoknak, nincs ezzel baj.
Én nem akartam egyből életem párját megtalálni. Arra hohy az össze jöjjön, kicsi az esély. Nem tudom hányszor próbálkoztam, nincs is jelentősége. Ma nincs gondom az ismerkedéssel. Minden kisérletből tanultam valamit. Folyamatosan fejlődtem és egyre jobb eredményeim lettek hosszú távon.
Én a helyedben nem adnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!