Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy kérés? Beszélgetés, törődés?
Nő vagyok.Rgo vágyom a szeretetre, törődésre.Párom hétköznap reggeltől estig dolgozik, meg jár munka után foci edzésre.Hétvégén szombaton több órára is elmegy focizni.Este pedig a kedvében járok, bulizni akar, akkor megyek vele.Bár én el lennék nélküle.De mindig lesem neki mi a jó..Panaszkodok neki, hogy mikor szabad, beszélgessünk, bújjunk össze stb..Nála ez kimerül abban, hogy szexelünk, aztán nyomkodja a telóját.Cselédnek érzem magam..mindig pakolok utána..főzök amit akar, mosok stb..Ugy erzem elhanyagol!
Vagy sok az elvárásom?Hagyjam had nyomkodja a telóját?Ne nyaggassam, hogy babuzsgasson??
Rengeteg ilyen sztorit lehet lányoktól, nőktől olvasni itt és mindig ugyanaz a szitu: a férfi, miután megbizonyosodott róla, hogy megkapta a nőt, megváltozik és hanyagolni kezdi, mondván, "már úgyis az enyém, nem kell tepernem érte többet".
Természetes, hogy nő létedre igényled ezeket, hiszen emocionális lények vagytok. Ha ráhagyod, és nem fogod nyaggatni, akkor nem leszel boldog. Tehát ezt mindenképp fel kell hozni négyszemközt, és erre megoldást kell találni, mert bármikor feltűnhet a színen egy udvarló, és elcsábulhatsz. Nagyon sok olyan pasi van, aki a fél karját adná egy ilyen lányért, de az élet már csak ilyen - sokszor egymáshoz nem passzoló embereket sodor össze...
Nem, nem normális ez így.
Mi mindennap Megbeszéljük kinek milyen napja volt, Napközben is beszélünk, szex után nem elalszunk, hanem még egymásra figyelünk.
Mondjuk az sem mindegy hány éves a párod, mert egy bizonyos kortól érettebbek a Férfiak a kommunikációra, legalábbis 40 felett mindenképpen, tisztelet a kivételnek, biztos van.
Ezt vele beszéld meg, mert mi itt hiába mondunk bármit is, ő még attól nem látja be, hogy elhanyagol téged.
Mi két éve élünk együtt, a mai napig lángolunk, tiszteljük egymást, odafigyelünk egymás igényeire minden téren.
Hát... Te választottál egy olyan embert, akinek a sport mindennél fontosabb. Gondolom amikor jól néz ki, akkor nem zavar, hogy sokat mozog, mikor meg hanyagol, akkor igen.
Döntened kellene, hogy mi a fontos az életben, és ahhoz találni párt.
Felesleges még jobban rugdosni a kérdezőt ha nem tudjuk a háttérsztoriját.
Mi is jó ideje együtt vagyunk, és bár az egyetem elég sok időnket elveszi, mi is találunk egymásra időt, amikor összeülünk és elbeszélgetünk. Ahogy előttem írta valaki, mi is még összebújunk szex után, megbeszéljük kit mi bánt, milyen napunk volt, stb. Ha igazán fontos valaki, tudunk rá időt szakítani.
Próbáld meg úgy megbeszélni vele, hogy "figyelj, most leülünk és ezt megbeszéljük, mert ez engem zavar annyira, hogy ha továbbra sincs változás, nincs értelme folytatni". Súlyos szavak, de én is azt tudom mondani, hogy semmi értelme olyan emberrel együtt lenni, aki nem veszi figyelembe hogy mi esik neked rosszul, illetve akiben nincs annyi sem hogy megpróbáljon kicsit foglalkozni veled is.
Sok sikert!
"csak eleinte nem ilyen volt!"
ha nem ilyen volt, akkor beszélni kellene vele, hogy miért lett ilyen. nem egy párkapcsolatot láttam, ahol valamelyik fél egy idő után 100%-ban elkezd valami hobbinak élni, ez általában egyfajta menekülés a problémák, az unalom, a kiüresedő kapcsolat, vagy a megváltozó párjuk elől...
Szóval jó lenne tudni, hogy te változtál, a kapcsolatotok változott, egyszerűen kihalt belőle valami, és azért megy pótcselekvések irányába?
(ui: én írtam, hogy te választottad, de ennek oka volt. nem egyszer láttam nőktől, férfiaktól is, hogy választanak egy párt valamiért (mert izgalmas, hogy utazik, mert jól néz ki, mert sportos), utána pedig mikor összejönnek, akkor hirtelen elkezdi zavarni, hogy túl sokat tölt távol/sminktükör előtt/edzőteremben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!