Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok olyan lányt akinek szüksége lenne egy gondoskodó, hűséges és törődő fiúra. Van olyan korombeli, budapesti leányzó aki ilyet keres? 19/F
"Színház, mozi, kirándulás, utazás bárhova.."
ezért nem találsz egy normális lányt se, úgyanis romantikázni otthon sokkal jobb
Az a helyzet, hogy sok lánynak egy férfi kell, és téged nem egy férfinek néznek szerintem hanem egy anyámasszony katonájának.
persze vannak ilyen lányok is csak nehezebben találsz rájuk
A helyzet a következő:
a facebook-on minden lány ilyen idézeteket meg képeket oszt meg, hogy jaj hol van már egy rendes fiú aki törődik velem stb...
minden lány ezt mutatja kifelé
de az igazság az hogy
mégis csak a f_sz kell nekik
álszent r!bik
szóval nem leszel így túl sikeres sajnos
Na azért már megvédem azokat,akik nem r!b*k :p
Szóval:nem minden lány divat majom,aki minden héten más pasival kavar...igenis vannak olyanok,akik szoktak járni színházba,moziba,kirándulni,és nem csak a pasik meg a bulizás körül jár az esze ;)
Úgy megjegyezném,hogy 16 éves létemre havonta kb 2-3x járok színházba;diszkóba meg évente max ennyiszer megyek el,mert nem az én világom....a saját korosztályomat egyenesen undorítónak tartom,mert nem normális,amit sokan leművelnek....szánalmasak...és vannak barátaim(szóval nem ez miatt nem járok diszkóba),csak annyi,hogy mi diszkózás helyett inkább kávézókba vagy ritkán kocsmákba járunk :D
És kérdező megnyugtatlak,vannak még olyanok,akik ilyen fiút keresnek,mint te :)) Sokkal hamarabb lennék egy ilyen fiúval,mint egy olyannal,aki agresszív,iszik,dr*gozik,csak bulizni akar és akiről tudom,hogy 100% megcsalna,mert annyira k@nos....
Mindegyik válaszban van valami igazság. Ki mit tapasztalt meg eddigi élete során, abból indul ki.
bátortalanság=anyámasszony katonája?
Vagy csak egyszerűen nincs nagy pofám és nem vagyok az a menő típus.
Úgy gondolom a legutóbbi válaszolónak teljesen igaza van abban, hogy vannak még nem r**ancok, csak nincsenek szem előtt. Én pont ilyen normális lányt keresek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!