Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jónak számít ha a barátnőtök ennyit keres?
Mindig csak arról hallok hogy a nőknek milyen fontos hogy a pasi jól keressen eltartsa őket stb. Szerintem az a férfi aki ilyen nővel szóba áll meg is érdemli hogy kizsákmányolják. :D Én férfiként olyan nővel kezdenék akinek magának is megvan az egzisztenciája és nem szorul rá másra anyagilag. Arra lennék kíváncsi hogy szeritnetek mekkora az a havi kereset amire már azt mondjátok hogy jól lehet vele tervezni családalapítás szempontjából? Leírnátok sávokba mi számít kevésnek elégségesnek jónak vagy kiemelten jónak? Minek számít mondjuk egy nettó 260-280 körüli összeg?
Köszi a válaszokat :)
100.000 alatt kevés a családalapításhoz. De mivel még fiatal vagyok, ha látom benne a potenciált, hogy lesz ennél több is, akkor a kapcsolathoz elég. (Jelenleg sajnos én is csak ennyit keresek, de lesz ez jobb is.)
150.000 Felett ha mindketten keresnünk, akkor ez már jó. Egy gyereket lehet bevállalni, amyennyiben stabilak a munkahelyek, és van pár százezrünk félretéve.
200.000 felett királyság van.
Szerintem a 260-280 kicsit elszállt. Anyukám keres 250et úgy, hogy két nem büfészak diplomája van, állami cégnél dolgozik, és Budapesten élünk. De mikor megszülettem, még bőven nem ennyit keresett. Apámnak a mai napig is 150 körül van a fizetése, kb. mindig is ennyi volt. És nem szenvedtem hiányt semmiben, nem voltunk szegények, legalábbis én nem éreztem magunkat annak.
Szerintem netto 200-al már el lehet kezdeni, vagy olyan netto 150-160-al(fejenként), ha van hol lakni, nincsen orbitális mértékű havi hiteltörlesztő részlet.
Egyébként most csak az összegre gondolsz?Mert netto 260-at multinál egy középvezető keres meg, vagy valami nagyon nagy felelősséggel járó pozícióban levő emberke.(manapság,sajnos). Ugyanakkor egy műkörmös akár netto 500-at is megkereshet,ha ügyes :D Vagy az már mindegy, hogy milyen a munkája, csak legyen értelmes,meg jöjjetek ki jól...?
Én multinál nagyon alacsony pozícióban (admin) keresek 210-et nettó plusz cafi, szóval szerintem nagyobb multinál ez a bér nem olyan irreális, ismerőseim hasonló pályakezdő állásokkal szintén nettó 200 körül keresnek. Bár ez fővárosban, vidéken biztos más.
Egyébként barátom személy szerint örül, hogy dolgozok és haladok előre az életben, de nem ez a legfontosabb neki. Ez inkább úgy fontos, hogy van esélyünk közös kertes házra és nem csak álom, plusz nincs szükségem az ő pénztárcájára, ha venni akarok magamnak egy ruhát.
Én pályakezdő mérnökként 260 nettó + 35 cafeteriát kaptam. Emellett havi lebontásban 28 nettó volt a bónusz.
Ez Budapesten szoftverfejlesztés/tesztelés területen volt. Szóval vannak olyan területek, ahol egyáltalán nem "elszállt" az, amit írtál.
Nekem is fontos a fizetés, ahogy a páromnak is. Ő abszolút elégedett ezzel.
N
A kft minimális jegyzett tőkéje 3 millió, a Bt-nél nincs iylen határ.
A párkapcsolat meg valami érzelmi dolog, ideális esetben szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!