Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nagy kérés az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy kérés az, hogy ne a szobában egye a narancsot?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom a narancs illatát, és ő ezt tudja jól. Megkértem, hogy legalább a szobába ne hozza be, egye meg a konyhában. Ma mégis bent ette a nappaliban, én meg persze egyből megéreztem. Azt mondta azt hitte később jövök, és lesz ideje kiszellőztetni.

Ennyire nagy elvárás, hogy a szobába ne narancsozzon? Neki is megvannak a stikkjei, amihez igyekszem alkalmazkodni, és rosszul esett, hogy ő így semmibe vette a kérésemet. Vagy ilyet tényleg nem várhatok el tőle?

Köszönöm a válaszokat!

N/23

2016. dec. 7. 21:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
60%

Túlpörgeted ezt de nagyon!

Helyette neked kell kiszellőztetni, na bumm!

Örülj neki, hogy nem a pofád előtt cigizik!

2016. dec. 7. 22:00
 2/35 anonim ***** válasza:
67%
Istenem,micsoda gondok!
2016. dec. 7. 22:00
 3/35 anonim ***** válasza:
86%

Ha cigit irtál volna, tök jogos lenne....

De narancs????? :-D

2016. dec. 7. 22:03
 4/35 anonim ***** válasza:
4%
Pasiként, egyetértek veled. Ez igazán egy minimális odafigyelés. Ebbe ejt rád, akkor nagyobb dolgokban is.
2016. dec. 7. 22:06
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki akart szellőztetni akkor miért csinálsz ekkora problémát belőle? A szándék megvolt, csak sajnos elöbb jöttél haza ami senki hibája.. Gondolom kényelmesebb a kanapèn elmajszolni esetleg tv/laptopozás közben nyugiba mint a konyhába... Itt nem arról van szó, hogy nem vesz figyelembe, ha azt tennè akkor elötted enné... De ez legyen az èletben a legnagyobb problémád!
2016. dec. 7. 22:10
 6/35 anonim ***** válasza:
78%
Basszus a narancs illatával van bajod? :D A narancsnak nagyon kellemes illata van. Ha a szobába szart volna azt megérteném, ezt nem tudom :)
2016. dec. 7. 22:11
 7/35 anonim ***** válasza:
93%
De a legnagyobb poén hogy ez neked olyan egetrengető probléma, hogy ki kell írnod a gyakorira ....
2016. dec. 7. 22:13
 8/35 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom, vizelni is ulve vizeljen szerencsetlen, mert mikroszemeid kiszurjak a vizeletmolekulakat a csempen...:"). Meg 5 ev, es akkora sarkany leszel, hogy huha.
2016. dec. 7. 22:15
 9/35 anonim ***** válasza:
70%
Csatlakozz hozzám, én is utálom a narancs szagát.
2016. dec. 7. 22:15
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek tényleg ilyen gondjai vannak manapság? Nem tudom elhinni egyszerűen...
2016. dec. 7. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!