Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nagy kérés az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy kérés az, hogy ne a szobában egye a narancsot?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom a narancs illatát, és ő ezt tudja jól. Megkértem, hogy legalább a szobába ne hozza be, egye meg a konyhában. Ma mégis bent ette a nappaliban, én meg persze egyből megéreztem. Azt mondta azt hitte később jövök, és lesz ideje kiszellőztetni.

Ennyire nagy elvárás, hogy a szobába ne narancsozzon? Neki is megvannak a stikkjei, amihez igyekszem alkalmazkodni, és rosszul esett, hogy ő így semmibe vette a kérésemet. Vagy ilyet tényleg nem várhatok el tőle?

Köszönöm a válaszokat!

N/23

2016. dec. 7. 21:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Je suis narancs!!!

Amugy a Sex and The Cityben volt egy ilyen resz, ahol ez problemat okozott Carrie meg Mr. Big kozott..

2016. dec. 8. 00:07
 22/35 anonim ***** válasza:
Gyerekedet előre sajnálom...ha lesz!
2016. dec. 8. 00:37
 23/35 anonim ***** válasza:
de reméljük nem!
2016. dec. 8. 00:41
 24/35 anonim ***** válasza:
27%
A lakás ugyanúgy a kérdezőé is, mint a párjái. Kérdezőnek is joga van komfortosan használni a lakást. Ha amúgy nincs semmilyen más megkötése a párjával szemben, és egyedül ez a narancs mizéria a probléma, akkor nem értem, hogy a párja belehalna, ha ezt a kis apróságot betartaná? Hihetetlen, hogy egy kapcsolatban mindig csak az egyik fél köt kompromisszumot, mert a másik nem hajlandó a párja kedvéért engedni a 21-ből.
2016. dec. 8. 07:02
 25/35 anonim ***** válasza:
Én keresnék egy olyan dolgot, amitől ő írtózik.
2016. dec. 8. 07:02
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás az, hogy nyelje le egészben a narancsot. Így be is viheti, mire illata lenne, már a gyomorban lesz. :D
2016. dec. 8. 08:48
 27/35 Költőnő? ***** válasza:
"Ne narancsozzon " <- ezen csak én szakadok? Xd
2016. dec. 8. 09:38
 28/35 anonim ***** válasza:
7%
Nem is tudom, a válaszokból, az látszik, rengetegen bunkók a másikkal. Tolerancia nulla. Az emberek nagy része nem való kapcsolatra. Egy minimális dolgot sem hajlandó megtenni az állítólag szeretett párjáért.
2016. dec. 8. 09:40
 29/35 anonim ***** válasza:
#24, ugy volt, hogy a kérdező KÉSŐBB MEGY HAZA. Tehát kiszellőztetett volna a párja, és nyoma sem lett volna a dolognak. Ergo igen, a kérdező otthona is a hely, de ha együtt vannak, figyelnek egymás dolgaira, igényeire, de ha külön vannak, miért nem lehet lazítani?
2016. dec. 8. 10:05
 30/35 anonim ***** válasza:

Szerintem itt tényleg szimpla félreértésről van szó, kár felfújni. :) Ha nem akkor érsz haza, amikor, fel se tűnt volna.

Bár nekem fura, hogy ebből csinálsz problémát, de meg tudom érteni. Volt olyan exem, aki a dezodor és egyéb kozmetikumok szagától borult ki. Próbáltam jófej lenni, mindig magamra csuktam a fürdőszobaajtót, de a végén még a lakásból is kizavart (szó szerint!), annyira zavarta a dolog. Engem őrületbe kergetett vele, oké, hogy tekintettel vagyok rá, de azért ennyire... szóval gondolj erre is, nehogy holnap meg a párod boruljon ki egy hasonló kérdésben. :-)

2016. dec. 8. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!