Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nagy kérés az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy kérés az, hogy ne a szobában egye a narancsot?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom a narancs illatát, és ő ezt tudja jól. Megkértem, hogy legalább a szobába ne hozza be, egye meg a konyhában. Ma mégis bent ette a nappaliban, én meg persze egyből megéreztem. Azt mondta azt hitte később jövök, és lesz ideje kiszellőztetni.

Ennyire nagy elvárás, hogy a szobába ne narancsozzon? Neki is megvannak a stikkjei, amihez igyekszem alkalmazkodni, és rosszul esett, hogy ő így semmibe vette a kérésemet. Vagy ilyet tényleg nem várhatok el tőle?

Köszönöm a válaszokat!

N/23

2016. dec. 7. 21:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az együttélés bizony kellemetlen szagokkal is jár. Pl. ha az egyik elmegy nagyvécézni és közvetlenül utána a másik beugrik elvégezni a kisdolgát, akkor még érezzük az előző menet utóhatásait... és elhiheted kérdező, nem a kedvencem a sz**rszag, de azért el lehet viselni egy rövid ideig...
2016. dec. 8. 12:28
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

De legalább eszében volt, hogy ezt te nem szereted! Megjegyezte!

Mint a viccben, mikor Pista bácsi meglátja a kutyáját az ágyon:

- Azonnal gyere le onnan!

Másnap megy haza, ahogy lép be a szobába, a kutya épp ugrik le az ágyról.

Harmadnap megy haza, a kutya az ágy mellett ül, és fújja, hogy kihűljön...

2016. dec. 8. 15:53
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus esete annak, hogy akinek nincs problémája, az generál egyet. Narancs? Komolyan? Ha bagózna még megérteném...

A párodnak is joga van kényelmesen a kanapén elmajszolni azt a narancsot. Ezért száműznéd a konyhába? Nem összefosta a szőnyeget, csak egy ételről van szó. Szellőztessetek ki és kész! Neked nem kell 5 év, elég 1-2 és tényleg sárkány lesz belőled.

2016. dec. 9. 20:03
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Remélem az olyan emberekkel mint te, kérdező és a téged védőkkel soha, még ismerettségi szinten sem találkozok majd az életemben.

Narancs?? Hallatlan, szerintem rúgd ki a pasid! Jobban járna!

2016. dec. 9. 22:36
 35/35 anonim ***** válasza:
"Ki nem állhatom a narancs illatát" Mondjuk én a szarsza got nem bírom, de mindegy. Sok bajod lesz még az életben. De azért aranyos vagy. Sose legyen nagyobb bajod! Szeretlek.
2016. dec. 9. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!