Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelt kérdés
Tegnap este ült a konyhába miközben én mosogattam, ezzel nincs is gond de számomra igen hogy reggel amikor felkeltem a mosogatóba két szennyes mikro edény amiben ebédet vitt, nem arról van szó mert ma is mosogatok de tegnap este is kivehette volna a táskájából. Néha úgy érzem magam mint egy bejárónő!
2017. febr. 22. 10:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

:)

Nem tudom, hogy rám gondolsz-e kedves Cinnamon Tea, de én nem szoktam privátozni.

Más a véleményünk. Mást tartunk helyesnek és mást viselünk el a párunktól, mások az elvárásaink, más neveltetésben részesültünk.

Nincs ezzel semmi baj.

(Egyébként, 42 éves vagyok, ha ez segít, nem tudom kire gondoltál az üzenetedben, ha mégis rám, akkor talán most, sikerült tisztázni, hogy más véleményen vagyunk, de ettől még nincs baj, egyikünkkel sem. Sem a Kérdezővel, sem veled, sem mással, sem velem. Erre van ez az oldal, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat, bizonyos kérdésekben. Az, hogy ki mit tart ebből hasznosnak az már más kérdés és az is, hogy ki, mit fogad meg belőle. ;))

2017. febr. 22. 12:55
 32/35 anonim ***** válasza:
Rendben, csak nem akartam mar a kerdezo kerdese ala nem ideillo valaszokat irni.
2017. febr. 22. 12:59
 33/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem csak egy kicsit nyűgös vagy a betegséged miatt, ami érthető. A férjed rendes volt, mert a mosogatóba tette az edényeit, szegény elment dolgozni (gondolom sietett) és nem is sejti, hogy te otthon emiatt őrjöngsz. Egyáltalán nem cselédnek kezel téged, a lehető legnormálisabban cselekedett. Ha te akkor ébren vagy, biztosan megcsikizett volna, hogy "Hinnye anyjuk, ez a két kis sumák, sötétben bujkáló mikroedény meglapult a táskámban. Halál reájuk, fojtsd őket vízbe!"

Jó ha tudod, hogy a férjed nagyon hálás neked, amiért ebédet csomagolsz neki, el sem hiszed, hogy hány férj csak álmodozik erről. Kacsints egyet és mosolyogj az üres edényeken, ez azt jelenti, hogy jól főzöl, hiszen mindet megette. Hátha még reggelente az ajtóban búcsúzva egy puszival megspékelve vehetné át tőled a két a dobozkát... szerintem alig várná, hogy hazaérjen hozzád minden este.

Az látszik, hogy gondoskodó, jó feleség vagy, vigyázz, hogy idővel ne legyél te a sárkány a túltolt biciklin.

2017. febr. 22. 19:21
 34/35 anonim ***** válasza:
16-os hozzászóló, te tényleg a falvédőről jöttél a 6.20-as gyorssal. Elmegyek a góré mellett és próbál megzsarolni engem a satnya csöves kukorica, hogy ha nem őt választom vacsorára, akkor odaveti magát két disznó elé tápnak. Rögtön berosálok, főleg úgy, hogy nála szebb, fejlettebb kukoricacsövek nyújtogatják magukat felém. Gyerek vagy még Janikám, a puához sem nőttél még fel. Lesz még neked néhány ordas meglepetésed a nőktől, úgy látom. Sok szerencsét neked Alfika, és fogadd őszinte röhögőgörcsömet! LOL LOL LOL
2017. febr. 22. 22:25
 35/35 anonim ***** válasza:
Figyelj és mennyiből tart megkérni - mivel TUDTAD, hogy van nála doboz -, hogy "szívem, vedd már ki a táskádból?". Vagy kiveszed te. Én nem szoktam más holmija közt núlkálni, de az üres edényeket épp kiveszem a tatyójából.
2017. febr. 23. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!