Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen lépéseket tennétek, ha ezeket a szavakat hallanátok a férjetek szájából, mikor azt hiszi, hogy nem vagytok ott és nem hallhatjátok meg?
Figyelt kérdés
"A szerelem nem létezik, kivéve egy rövid időszakot férfi és nő között a házasság előtt. Azután már csak együtt lógsz valakivel, akit nem kedvelsz, de nem bírod rávenni magad, hogy elhagyd."2015. okt. 25. 16:38
1/8 anonim válasza:
Hát attól függ hány évesen és a kapcsolat melyik stádiumában hallom.
Egy korosabb, tapasztalt embert már nem lepne meg hanem együtt értene RÉSZBEN ezzel.
2/8 Interferencia válasza:
Erről amúgy miért lányokat kérdezel?
3/8 anonim válasza:
Ez nem megint egy Simpson család idézet?
Az eleje annak is így hangzott, a végében nem vagyok 100%-ig biztos.
Erre annyit mondanék, hogy "úgy hullott szét, mint minden más, amiben eddig hittem." Moe mondta.
4/8 anonim válasza:
Nagyo rosszul esne es valoszinuleg elhagynam en, de nem csak azert mert ezt mondta, hanem azert is mert ha a ferjem ilyet mondana, akkor ott biztos lennenek kapcsolati problemak es ezzel a kijelentessel tulajdonkeppen az i-re tenne fel a pontot.
5/8 anonim válasza:
azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy valaki panaszkodott neki a telefonba, és csak együttérzésből mondta, vagy arra a másik emberre, az ő helyzetére értette.
6/8 anonim válasza:
Már alapból össze sem házasodtam volna olyannal aki így gondolkodik az életről. Ezt azért x év együtt töltött idő alatt tudja a másikról az embert.
7/8 anonim válasza:
Olyannal nem élnék együtt, akit még csak nem is kedvelek. Szép dolog! Mondjuk az is fura ha neked fel sem tűnt, mikor kezdett el nem kedvelni, mert oké a szerelem elszáll, de a szeretet megmarad. Sajnálatból nem elhagyni valakit az ráadásul mindkét felet megmérgezi, annak se jó, aki mehetne, de marad és a másiknak se, aki álomvilágban élt addig. Ha nincs gyerek én elválnék egy ilyen után, az tuti.
8/8 anonim válasza:
Megkérdezném tõle ha annyira nem bír meg nem szeret engem mi a pelcsáért nem fogja a cuccát es húz el a fenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!