Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelt kérdés
Tegnap este ült a konyhába miközben én mosogattam, ezzel nincs is gond de számomra igen hogy reggel amikor felkeltem a mosogatóba két szennyes mikro edény amiben ebédet vitt, nem arról van szó mert ma is mosogatok de tegnap este is kivehette volna a táskájából. Néha úgy érzem magam mint egy bejárónő!
2017. febr. 22. 10:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

Remelem a ferjednek van valaki mas is az eletebe. Megerdemel egy normalis tarsasagoz.

Mert te hibbant vagy

2017. febr. 22. 11:52
 22/35 anonim ***** válasza:
11%
Micsoda gondok-micsoda gondok hát élet ez?? Ilyen elnyomásban élni cselédkét! Szerintem este várd meg míg elalszik,és egy életlen késsel vágd el a torkát.
2017. febr. 22. 11:54
 23/35 anonim ***** válasza:
34%

Ez, de egy rettentően buta hozzáállás...

Szerintem, de ez csak az én véleményem, mielőtt bárki magára venné...!

Miért kell ebből problémát csinálni, vagy cseléd dolognak felfogni azt, hogy eltakarítunk vagy elrakjuk/elmossuk a dobozt vagy eltegyük a kenyeret?

Inkább ott romoljon meg az asztalon a vaj és puffogjunk?

Mi értelme van ennek?

A férfi másként van programozva. Nyilván ő is el tud pakolni maga után, de, ha nem teszi, elrakod te.

Mit kell ezen ennyit problémázni? Az én férjem is sokszor elfelejti kivenni az edényt, na bumm kiveszem én. Elfelejti levenni a cipőjét, ha bejön a műhelyből és végig trappol vagy feltakarítja ő vagy én megyek még egy kört a porszívóval, ha hazaértem, vagy kinn hagyja a kenyeret, elteszem én.

És? Nekem is/nektek is vannak hibáitok, ennél sokkal nagyobbak is biztosan.

Ilyen apróságokon minek kell fenn akadni? Nem cselédség az, hogy azt a lakást, rendben tartjátok, ahol ti is éltek és elpakoltok a szerelmetek után, ha ő elfelejtette.

Ha meg ez cselédség... akkor legyek az. Én nem tartom annak.

Komolyan nem értem, hogy ezeken az apró dolgokon, miért kell így felháborodni? Nem gondoljátok, hogy ezzel inkább a feszültséget gerjesztitek?

De nyilván le leszek pontozva ezért... sebaj, megszoktam.

2017. febr. 22. 12:00
 24/35 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Szerintem szövegértési gondjaid akadnak. Irónia! ismerős ez a szó?
2017. febr. 22. 12:04
 25/35 anonim ***** válasza:
49%

Kedves #24!

Nem feltétlenül rád gondoltam, hanem az általában ilyeneken hisztiző nőkre.

(Szerintem, inkább te tanulj meg olvasni és értelmezni és azt is írtam, hogy ne vegyétek magatokra... de nyilván, te okkal vetted fel. ;))

2017. febr. 22. 12:07
 26/35 anonim ***** válasza:
78%

23# Mint irtam ennyin en sem tudnek fennakadni, de! ha ez mind elofordulna rendszeresen amiket te irsz es mindent nekem kene megcsinalni, mondvan o szegeny feledekeny ferfi, akkor nem sokaig maradna a lakasomban. Ahogy irod, mindketten ott eltek, tehat egyenlo aranyban kene mindketto felnek figyelnie a rendre. Addig oke, hogy nekem a parom a szerelmem, de jo esetben neki is az vagyok en, tehat nyugodtan megteheti o is ertem, hogy eltakarit maga utan, en meg magam utan :D

Nem valami jo magyarazat, hogy a ferfi mashogy van bekotve, mivel ilyen nincs, maximum hanyag neveles az anyja reszerol.

2017. febr. 22. 12:12
 27/35 anonim ***** válasza:
22%
Hát Tea, pont ilyenekre gondoltam, mint te... Köszönöm a megerősítést!
2017. febr. 22. 12:14
 28/35 anonim ***** válasza:
13%
Végezni kell az ilyen pasikkal! Véresen és könyörtelenül.😂 Az férjednek valami nagy bűne lehetett előző életében,hogy veled büntetni a jóisten!
2017. febr. 22. 12:19
 29/35 anonim ***** válasza:
42%
27# Nekem nincs min hisztiznem, mivel a parom szinte haziasabb mint en, igy maximum neki lenne oka ra neha, de szerencsere egy elol felejtett doboz tejen vagy hasonlokon o sem akad ki.
2017. febr. 22. 12:22
 30/35 anonim ***** válasza:
11%

Én a helyedben, (nő létemre) nem lennék ilyen büszke erre, hogy a párod háziasabb. (Én szégyelleném...)

De, nyilván más generáció vagyunk, tehát merőben másképp látjuk a dolgokat.

Unalmas is lenne a világ, ha mindenki egyformán gondolkodna.

;)

2017. febr. 22. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!