Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is ennyire hanyag?
Szerintem ez nem hanyagság.
Mindenkivel előfordul, hogy elfelejt valamit.
Néha, én egy levelet felejtek el kivenni a táskámból és a munkahelyen jut eszembe, hogy ezt, ki akartam volna rakni otthon, a dolgozóasztalra.
Ebből, szerintem nem kell ügyet csinálni, ha ő elfelejti kivenni, kiveszed te, vagy megkéred, hogy öblítse el a munkahelyén legalább, ha van ideje rá.
Felesleges ilyenen besértődni.
Szegény Józsi,mit fog kapni,ha hazaér...???
:-D
Egy hétig tuti nem lesz szex!
Ha egy nő szexxel próbálna zsarolni,ennyit mondanék.
Mármint neked nem lesz szex tündérem,csak a saját nevedben beszélj.
És szépen elmennék csak azért felcsípnék két csajt.
Plusz én mondanám semmi baj 2-3 hónapig nincs szex mármint VELED nincsen.
Ebben egyetértünk, a szex nem eszköz, hanem közös örömszerzés és a vágyaink kiélése és élvezzük, hogy tetszik a másiknak amit vele/érte teszünk.
De, azért ennyire a Kérdezőt sem kéne osztani szerintem. Nem eltartva van, hanem szabadságon, ahogy írta is.
Én sem értem, hogy miért kell ebből "ügyet" csinálni, mert akkor kiveszi ő az edényt, ahogy én is szoktam és kész.
De biztos neked is és nekem is, ennél súlyosabb hibáink is vannak, mint a Kérdezőnek.
Ezért, nem értem, miért ez a rosszindulat.
De, biztos csak én látom rosszul...
Fogynak a válaszok!
Nem tudom,mi volt nem témába vágó az enyémben!
Leírtam,hogy nem,a hanyagság nem itt kezdődik. Sose legyen ettől nagyobb baja.
És igazán kinyithatná a száját,mert ide kiírni sokkal több energiába került...
Kérdező,ne keverd a offot és a tetsziket,ez nem facebook,hogy a nemtetszőt töröld!
Senki nem tud olvasni? 😂
Nem eltartott és nem szabin van. Hanem tapénzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!