Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek is ennyire hanyag?

Figyelt kérdés
Tegnap este ült a konyhába miközben én mosogattam, ezzel nincs is gond de számomra igen hogy reggel amikor felkeltem a mosogatóba két szennyes mikro edény amiben ebédet vitt, nem arról van szó mert ma is mosogatok de tegnap este is kivehette volna a táskájából. Néha úgy érzem magam mint egy bejárónő!
2017. febr. 22. 10:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem hanyagság.

Mindenkivel előfordul, hogy elfelejt valamit.

Néha, én egy levelet felejtek el kivenni a táskámból és a munkahelyen jut eszembe, hogy ezt, ki akartam volna rakni otthon, a dolgozóasztalra.

Ebből, szerintem nem kell ügyet csinálni, ha ő elfelejti kivenni, kiveszed te, vagy megkéred, hogy öblítse el a munkahelyén legalább, ha van ideje rá.

Felesleges ilyenen besértődni.

2017. febr. 22. 11:08
 12/35 anonim ***** válasza:
39%
Vérszagra gyűlt az éji vad ... elnézve a pont százalékokat és a hatalmas indulatokat egy műanyag tál és annak megemlítése okán. :D röhej komolyan xD
2017. febr. 22. 11:11
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Ha egész nap dolgozom, akkor én is elfelejtek dolgokat estére, ami a reggeli kapkodásra nem jut eszembe. Ha emiatt hanyag vagyok, vállalom, amelyik nőnek nem tetszik, az keressen nálam jobbat.
2017. febr. 22. 11:11
 14/35 anonim ***** válasza:
43%
Komoly kapcsolat lehet a tiétek. Elgondolkoztató,hogy mennyire jó fej a feleségem és micsoda kincs. Köszönöm hogy vannak ilyen nők ,mert megerősítenek abban milyen jól választottam.Gyereked sose legyen,mert felvágod az ereidet.
2017. febr. 22. 11:13
 15/35 anonim ***** válasza:
49%

Szegény Józsi,mit fog kapni,ha hazaér...???

:-D

Egy hétig tuti nem lesz szex!

2017. febr. 22. 11:23
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy nő szexxel próbálna zsarolni,ennyit mondanék.

Mármint neked nem lesz szex tündérem,csak a saját nevedben beszélj.

És szépen elmennék csak azért felcsípnék két csajt.

Plusz én mondanám semmi baj 2-3 hónapig nincs szex mármint VELED nincsen.

2017. febr. 22. 11:24
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ebben egyetértünk, a szex nem eszköz, hanem közös örömszerzés és a vágyaink kiélése és élvezzük, hogy tetszik a másiknak amit vele/érte teszünk.

De, azért ennyire a Kérdezőt sem kéne osztani szerintem. Nem eltartva van, hanem szabadságon, ahogy írta is.

Én sem értem, hogy miért kell ebből "ügyet" csinálni, mert akkor kiveszi ő az edényt, ahogy én is szoktam és kész.

De biztos neked is és nekem is, ennél súlyosabb hibáink is vannak, mint a Kérdezőnek.

Ezért, nem értem, miért ez a rosszindulat.

De, biztos csak én látom rosszul...

2017. febr. 22. 11:34
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

Fogynak a válaszok!

Nem tudom,mi volt nem témába vágó az enyémben!

Leírtam,hogy nem,a hanyagság nem itt kezdődik. Sose legyen ettől nagyobb baja.

És igazán kinyithatná a száját,mert ide kiírni sokkal több energiába került...

Kérdező,ne keverd a offot és a tetsziket,ez nem facebook,hogy a nemtetszőt töröld!

2017. febr. 22. 11:37
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tud olvasni? 😂

Nem eltartott és nem szabin van. Hanem tapénzen.

2017. febr. 22. 11:38
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk is vannak ehhez hasonló dolgok. Pl a vajat kenyeret az asztalon hagyja. Lefekvés előtt szólok neki tegye el mivel ő vette elő. Azt mondja majd. Aztán másnap reggel is ott van. Sokszor nem mosogat el. Nincsen kedvem veszekedni. Ő náluk anyuka volt a cseléd. Így nőtt fel. Hiába magyarázom szépen hogyan kellene... nem fogja fel mert otthon mást látott.
2017. febr. 22. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!