Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszúthoz állítani a páromat? Hozzám költözik, vagy inkább folytassuk külön utakon?
Másfél éve együtt vagyunk, ő falun lakik és városon. Többször felajánlottam neki, hogy költözzön hozzám (szülőkkel lakom - ő is) sőt kulcsot is adtam neki. Keveset tudunk találkozni, s mivel nagyon féltékeny típus igy nem megyek, megyünk sehova sem. Ráadásul folyton városra vágyik.. Mi melege vagyunk s falun a melegséget nehezen kezelik. Ha nálam lakna nem lenne miért féltékenynek lennie, s többet is tudnánk találkozni is. Nagyon sokat vitázunk, bizonyos dolgok miatt, de főként mert féltékeny. Ha Hozzám költözne nem lenne vita de ha nem akkor nem akarok vitában boldogtalanul együtt élni. Párom jelenleg nem dolgozik.
Vélemény??
Èn heteró vagyok, de szerintem ameddig nem vàllalja, hogy meleg, addig nem fogtok elöbbre jutni. Neked 2 vàlasztàsod van: vagy vàrsz rà, arra ki talàn sosem vàllal fel, vagy keresel teljes èrtékű kapcsolatot.
Remélem megoldódik. Sok boldogsàgot kívànok nektek.:)) 30/N
31 évesen szülőkkel él, nem dolgozik, és nem vállalja fel önmagát, így nyilván téged sem. Akkor mit vársz?
Mondd el neki, hogy te nagyon szereted, vele szeretnél lenni, és szeretnéd, ha fel merné vállalni a kapcsolatotokat, és veled élne. Ha nem képes ezt megtenni (legalább a felvállalást és a szüleitől való elkülönülést), akkor te így képtelen vagy folytatni, bármennyire is szereted őt. Így csak szenvedsz/szenvedtek a viták miatt, stb., úgyhogy ha ő ezt így akarja folytatni, akkor neked nem fog menni tovább. Ezek után, ha ő is szeret téged igazán, akkor talán tesz lépéseket, és szépen lassan felvállalja önmagát és a kapcsolatát veled, plusz talán össze is költözne majd veled. Ha nem hajlandó semmit tenni az ügy érdekében, akkor ne várj rá fölöslegesen, szakíts vele, és keress olyat, akivel közösek az érdekeitek, és akit nem gátol a szexuális hovatartozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!