Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nappal a szakítás után már társkeresőzik, mondván hiányzik neki a sex. Közben nekem írkál, hogy folytassuk, szeret, stb. Ez mi?
Írkál, hogy ha folytatjuk törli magát mindenhonnan.
Nem értem komolyan mondom.
Csak én gondolom, hogy egy nappal a szakítás után még valami szomorúságot kellene éreznie, nem pedig más csajok után kutatni? Lehet nem is szeretett egyáltalán?
Ez egy kétségbeesett próbálkozás.
26/F
Ki szakított kivel?
Elmondta, hiányzik a szex.
Ha veled akkor veled ha mással akkor mással.
Természetesen ha szeretne akkor rád figyelne. Nem társkeresőzne hiszen foglalt a szíve.
"De ha engem akar visszakapni miért nem rám koncentrál? Miért másokat keres? Nekem ez kicsit megalázó"
Az alapján, hogy ô írkál rád, hogy szeretné folytatni, arra következtetnék, hogy te szakítottál.
Akkor meg miért törôdsz azzal, hogy mit csinál a szakítás után?
Amúgy valószínûleg úgy van vele, hogy kicsi az esélye, hogy tényleg folytatjátok, szóval B-tervként már keresgél másfelé.
Aztán idôvel majd már te leszel a B-terv, és a társkeresés az A-terv. Ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!