Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszúthoz állítani a páromat? Hozzám költözik, vagy inkább folytassuk külön utakon?
Másfél éve együtt vagyunk, ő falun lakik és városon. Többször felajánlottam neki, hogy költözzön hozzám (szülőkkel lakom - ő is) sőt kulcsot is adtam neki. Keveset tudunk találkozni, s mivel nagyon féltékeny típus igy nem megyek, megyünk sehova sem. Ráadásul folyton városra vágyik.. Mi melege vagyunk s falun a melegséget nehezen kezelik. Ha nálam lakna nem lenne miért féltékenynek lennie, s többet is tudnánk találkozni is. Nagyon sokat vitázunk, bizonyos dolgok miatt, de főként mert féltékeny. Ha Hozzám költözne nem lenne vita de ha nem akkor nem akarok vitában boldogtalanul együtt élni. Párom jelenleg nem dolgozik.
Vélemény??
Nos, az állandó féltékenység elviselhetetlen, és nem fogja megoldani az összeköltözés sem.
Ráadásul a szüleid nyakára hoznád.
Ha komolyan gondoljátok, béreljetek saját lakást.
Ja, hogy nem dolgozik? Akkor dolgozzon. Így nem lehet közös életet építeni.
"továbbá rólam tudják, hogy meleg vagyok, róla nem"
AKkor itt ez probléma.
Amíg nem vállalja fel ő is, addig soha nem lesz igazi kapcsolatotok. Erről beszélgess vele. Én ugyan hetero nő vagyok, de ha meleg pasi lennék, akkor nem tudnék olyannal kezdeni hosszú távon, aki titkolózik.
Egyszer már írtam ki kérdést ezzel a egész felvállalással kapcsolatba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!