Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtél meg a pároddal?
Más is van, akinek olyan sztorija van a nagy találkozásról, amit biztos nem fog elmesélni a gyerekeknek, hanem valami szépített verziót fog előadni? :D
Én megmondtam a most már vőlegényemnek, hogy nekem csak a szexre kell, ne nagyon számítson többre. Nem akartam minden héten más pasit keresni, nekem egy bőven elég, gondoltam ő megteszi.
8 éve megteszi :D
Persze a leendő gyerekeknek azt a részét fogom elmesélni, hogy együtt zenéltünk és ahogy megismertük egymást, egymásba szerettünk :D
Nekem nem kell szépíteni.
Egy közösségbe ismerkedtünk meg, kb. két éve jártunk oda, mikor összejöttünk.
Fuh tényleg nálunk a párom csalta meg az akkori barátnőjét velem :D
ezt kifelejtettem :D
bocsi, nem tudtam h sok ilyen kérdés van!
az első tinikori komoly kapcsolatomnak az egyik haverja volt akivel párszor összefutottam, majd 7évvel később rámírt a semmiből, hogy nem engem látott e x helyen, egy jót beszélgettünk, majd velem a napokban szakított az akkori barátom, és a mély beszélgetés miatt neki is megjrtam ezt, és azonnal ugrott, hogy megvigasztaljon... majd jöttek a hajnalig tartó beszélgetések és az egymásbaszeretés :)
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!