Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/hol ismerkedtél meg a pároddal?
Barátok voltatok előtte? Első látásra szerelem volt? Közös ismerős által találkoztatok? Buliban? Osztálytársak voltatok? Esetleg teljesen más volt a körülmény?
Csak kíváncsiságból kérdezem, örülnék ha minél többem elmesélnétek megismerkedésetek történetét. :))
Szintén internet /Badoo/.
Én már akkoriban elég szkeptikusan álltam ehhez a dologhoz, mármint a párkereséshez, az interneteshez meg pláne. Viszont unalomból fel-feljártam ilyen chates oldalakra (nem mondanám, h kifejezetten társkereső a Badoo, de valami olyasmi). Nem is beszélgettünk olyan sokat, ha úgy vesszük egy hónapot, de abból minimum 2 hétig szünetelt a dolog, mert nem voltam otthon. Mikor másodjára felvetette, hogy találkozhatnánk, mondtam, egye fene, mégis mi történhet. Amúgy ezen kívül nagyon nagyon ritkán volt ilyen internetes randim, max. 3-4x az évek során. Akkor viszont már olyan szinten leszartam az egészet, hogy úgy gondoltam, egy újabb csalódás már nem értintene nagyon meg :D ő sem úgy állt a dologhoz, hogy én leszek élete szerelme, mert közben egy másik lánnyal is találkozgatott (amit aztán persze befejezett). Én még az első randin is szkeptikus voltam, mert szimpatikus volt, de már nem mertem hinni semmiben. Nála mondhatni első látásra dolog volt, nálam idő kellett hozzá, de azóta is együtt vagyunk 1 éve lassan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!