Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol ismerkedtél meg a pároddal?
már egyszer-kétszer találkoztunk baráti-haveri társaságban, beültünk egy kávézóba, sörözőbe - de csak haverkodtunk.
aztán kb. két hétre rá egy házibulifélén, amit az egyik haver tartott, közelebb kerültünk. :D
17. születésnapom, házibulit tartottam, két barátnőmmel pénteken suli előtt vártuk egy ismerősüket... az "ismerős" megérkezett, és nekem a szavam is elakadt, ami sem azelőtt, sem azóta nem történt meg.. akkor volt kb két hete, hogy kiléptem egy hosszú és bonyolult kapcsolatból, sima "csajos" bulira vágytam... a barátnők meghívták a bulira, nem mondta biztosra, de olyan vibrálás volt közöttünk, hogy azt hittem, ott mentem meghalok... még most is kiráz a hideg, ha visszagondolok :)
Szombaton eljött, de látszólag rám se hederített... ezzel a fordított pszichológiával sikerült úgy feldühítenie, hogy az ölébe ültem és megcsókoltam :D Azóta is tagadja, hogy fel akart volna szedni aznap este... hárman is "hajtottunk rá" azon a bulin, de végül én vittem el a díjat :) pár nap agonizálás után végül összejöttünk, a vibrálás még mindig olyan, mint régen, pedig lassan két éve együtt élünk...
20/L
regebben chateltem, ott nagyon joban lettunk. Mivel kozel laktunk, talalkoztunk is. Elso talalkozasok teljesen baratiak voltak.. Majd neki hirtelen feltunt egy lany,akivel egy barati buli alkalmaval csokolozott.. Mutatta a kepet, engem elontott a duh.. Par hetig nem is beszeltunk volna, ha rajtam mulik.. Nekem volt egy nagy vitam az exemmel, majd hajnalban felhivtam ot, hogy tudnank-e talalkozni.. Mondta, hogy beteg, de elindul ertem.. De jobbnak lattam, ha elmegyek en ele.. Megmondta a cimet, es felmentem hozza. Remegtem az idegessegtol, de amint atolelt, nem erdekelt mas.. Orakig beszelgettunk, en elaludtam a karjaiban.. O betegen csinalt nekem reggelit, majd ebresztgetett.. Jol esett a torodese.. Azt eddig is tudtam, hogy nem kozombos nekem, de ott abszolut.. Beleszerettem.. Majd egyszercsak azon kapom, hogy mikor oda ultet az asztalhoz, es tolna be a szeket, megcsokol. Ledermedtem, felalltam, elfordultam.. Bocsanatot akart kerni, h megtette,nem akart bantani.. De nem fejezte be,mert a nyakaba ugrottam es megcsokoltam.. Ez szerelem lett.. Ami azota is tart, immar 3 eve..
20/l
Jó ilyen történeteket olvasni.
Hárman is hajtottatok rá? Az a pasi valamit nagyon tud!
Vannak itt olyanok akik idősebbek vagy már házasok is?
Én most baromi büszkén merem mondani hogy itt :) a GYK-en, ráírtam az egyik válaszára egy privátot, tisztán barátkozási céllal, majd olyan jól elbeszélgettünk hogy együtt vagyunk :)
EXemmel egy házibulin, 5 lány meg én egymagamban fiuként volt válogatási lehetőségem. Vele 3 hónapig csak úgy udvarlás-beszélgetés teázás öregesen, vele is csak barátkozni szerettem volna. Már lassan nem merek csak haver-csajt keresni:) 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!