Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, és hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
Társkeresőn.
Egy hosszú kapcsolatot zártam le, ami után nem akartam komolyat egy ideig, ezért csak nézelődtem, beszélgettem, volt akivel találkoztam is, de nem lett semmi komoly, meg komolytalan sem, csak beszélgetés. Aztán bejelölt egy srác, aki 250 km-re lakik tőlem. Remekül egyetértettünk abban, hogy mekkora marhaság a távkapcsolat és mennyire bolondok az emberek, hogy nem a saját környezetükben keresgélnek. Aztán annyira jól sikerült a beszélgetés, hogy azóta együtt vagyunk, hol ő utazik hozzám, hol én hozzá és alapjaiban rengett meg a távkapcsolatról addig kialakult véleményünk. Imádjuk egymást és már tervezzük az összeköltözést :-)
Baráti társaságban.
Sütögetésen láttam először, aztán fél évre rá sörözésen, utána meg idővel összejöttünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!