Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerkedtél meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtél meg a pároddal? Mi miatt jöttél össze vele?

Figyelt kérdés
Valami miatt biztosan beleszerettél. Hogyan alakult ki ez köztetek?
2015. júl. 5. 03:29
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Neten :)Egy közösségi oldalon.Olyan férfi akire mindig vágytam,magabiztos,határozott,talpraesett,okos,és humoros.
2015. júl. 5. 04:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szintén neten :)) Pont olyan férfi,akit kerestem. ;) Ironikus,hogy a világ végén élt és internet nélkül soha nem találkoztunk volna. Türelmes, nyugodt, itthonülős mint én, szolid, jò a humora,imádunk beszélgetni (ezt 5 éve nem unjuk meg, néha éjszakába nyúlòan is beszélgetünk), teljesen őszinte hozzám és én is az lehetek. Külsőre is az esetem. Sportos, de sovány. Az arca karakteres, markáns. Szeretem a mosolyát és az élethez valò hozzáállását. 5 év és 2 gyerek után is mélyen és nagyon szeretem.
2015. júl. 5. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindent meg mert tenni és mondani, de azt nem, hogy randira hívjon :)

Pultos voltam akkor, beszélgettünk általános dolgokról, kedves volt, én is persze, hozott 1x nőnapra virágot is mert abban az időben ismertem meg, volt amikor megvárt és hazavitt, de sosem tett semmit én meg csak vártam.

Aztán nem bírtam tovább és mondtam neki h jöjjön fel hozzám mert szeretném megismerni, na akkor felolvadt végre a jég.

2015. júl. 5. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy koncerten találkoztunk, még aznap lefeküdtünk egymással annyira nagy volt a vonzalom. Utána szinte minden nap találkoztunk, majd hamarosan össze is költöztünk. Ennek már jópár éve, azóta házasok vagyunk.
2015. júl. 5. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Együtt dolgoztunk. Először csak haverkodtunk, jól el tudtunk beszélgetni, nagyon jó a humora, mindig meg tudott nevettetni. De amúgy nem igazán érdekelt, mert emellett egy arrogáns, beképzelt, kissé érzéketlen, túl kritikus, öntelt alaknak tartottam.

De mivel azért vonzódtunk egymáshoz, végül belementünk egy alkalmi kapcsolatba.

Aztán jobban megismertük egymást, kiderült, valójában milyen érzelmes, kedves, odaadó és mennyire tud szeretni.

Már több éve házasok vagyunk.

2015. júl. 5. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ő volt a pizzafutár, aztán egy nap megkérdeztem marad e egy kávéra, hát így kezdődött, aztán egymásra találtunk.
2015. júl. 5. 12:06
 7/7 anonim válasza:
Egy görög szigeten voltunk pincérek mindketten, ő nem magyar. Egy hónapot voltam ott, első perctől kezdve rá voltunk kattanva egymásra, nagy séták a tengerparton, koktélozások, bulik, és persze szex is volt. Majd hazajöttem, és egyszercsak felhívott, hogy utánam jött, egy kis bőrönd volt nála és sosem felejtem el, ahogy ott ácsorgott a kisvárosom vonatállomásánál, mikor mentem érte. Egy éve volt, azóta megtanult magyarul, még ha nem is tökéletesen, van munkája fél éve és ami még speckó volt, hogy tulajdonképpen találkozásunk első napjától együtt élünk. Családom megdöbbent, majd utálatra váltott, most meg csak lesnek, hogy mi tényleg szeretjük egymást! :) Ilyen is van.
2015. aug. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!