Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal, és mennyire könnyen ment az ismerkedés?
már gyerekkoromból ismerem.
eltelt vagy 10 év. 2013.szept.8-án facebookon bejelöltem, ráírtam, emlékszik-e még rám. válasz: igen.
aztán elkezdtünk beszélgetni.
aztán szilveszterkor hivatalosan is együtt voltunk :)
én 26L ő 33F
Évfolyamtársak voltunk a gimiben (6osztályos), két évig egyáltalán nem ismertük egymást, aztán facebookon kezdtünk el talán egy bejegyzés alatt beszélgetni, aztán folytattuk chaten is. Elég hamar megvolt a szimpátia, úgyhogy már szünetekben a folyosón is beszélgettünk, alapvetően csak barátilag. Úgy egy évig voltunk baráti viszonyban, semmi több nem volt, majd rájöttünk, hogy mindketten többet érzünk :) Már három éve együtt vagyunk :)
20L
15 évesen a barátnőm mutatott be minket egymásnak. Ők általános iskolában voltak osztálytársak. Néha beszéltünk, ha véletlen összefutottunk. Rá pár évre vele álmodtam. Elmeséltem neki, elkezdtünk beszélgetni majd találkoztunk.
3 éve vagyunk együtt.
22N/22F
Tavaly nyáron egy táborban voltunk mindketten vezetők. Mindkettőnknek halódott az előző kapcsolata, és megdöbbentően jól megtaláltuk a hangot egymással. Hazamentünk, szakítottunk a másik 2-vel.
Fizikailag, érzelmileg is igen jól összeillünk. 10 hónapja nagy a boldogság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!