Hogy ismerkedtél meg a jelenlegi pároddal? Storyk, érdekességek, laza ismerkedés, stb. a történet érdekel.
Most valamit marha rosszul csinálhatok, mert nem megy az ismerkedés. De nagyon nem! Falba ütközöm minden lánynál. Leráznak oylan dumákkal, hogy így ugy szerelmesek valakibe vakon, illetve csalódottak, és képtelenek bíznia pasikban, na meg hogy nem akarnak komolyat éppen pont most..:/
De ez az én problémám.
A kérdés arról szólna, hogy hogyan, ismerted meg a jelenlegi párodat. Baráti körből, vagy totál ismeretlen volt, netalán neten, buliban, vagy ilyesmi...
Írjatok pár mondatot légyszi, hogyan kezdődött a kapcsolatotok!
köszi!
23/F
Baráti társaságon keresztül ismerkedtünk meg. Akkori lány ismerősöm párjával jártak egy osztályba és egy Burger Kingbe találkoztunk először, majd bowlingozni mentünk. Szekáltuk egymást megállás nélkül. Felvettük egymást facebookon, majd később MSN-en (akkor még az volt menő), majd ott beszéltünk és sok mindent megtudtunk egymásról. Sokszor jött elém az iskolához, végül egy hónappal a megismerkedésünk után úgy döntött a szokásos baráti csapat, hogy elmegyünk mozizni. Ő úgy volt nem jön, de végül megjelent teljesen váratlanul, amitől én olyan szinten zavarba jöttem, hogy menekülni akartam, egész végig kerültem, de végül a moziban egymás mellé kerültünk, levadászta a kezem, aztán a többi a film közbe jött magától. Akkor kaptam életem első csókját.
3 éve vagyunk együtt.
16L
ez tök aranyos történet! :)
jó hogy vannak még ilynek!
:) vaoooo néha meglkepődök, hogy működik még a sima ismerkedési norma is manapság.
De mostanában basszus szinte minden lányak vagy pasija van, vagy reménytelenül szerelmes...neigazán tudom hogy hol vannak a tényleg lelkileg is szabad lányok..:/
ezen az oldalon tett fel egy kérdést, és linkelte hozzá a fotóját :D én meg odirtam: "szerintem szép vagy, irj rám ha nincs pasid :D" erre ő rámirt: "xD nincs"
még nem találkoztunk, mert még csak 2 hónapja beszélgetünk, de hamarosan meglesz a randi
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!