Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hol ismerkedtél meg a pároddal? Igaz hogy a nők sok pénzbe vannak? :/ :D
Attól függ, milyen a nő. Illik néha elvinni vacsorázni.
Többszáz éves privilégiumod van férfiként, meg bírsz annyit tenni, hogy havonta egyszer veszel neki vacsorát.
Én neten.
De a páromnak havonta kb 9000Ft-be fájok, abból 6 az utazás, 2-3at meg félre rak a fogamzásgátlóra.
Döntsd el, hogy sok pénzbe vagyunk-e.
Hogy függ össze a kettő?
Egyetemen..
Eleinte egyenlően költöttünk, aztan a barátnőm jóval többet egy ideig.... Most mar a feleségem,épp álláskereső, így sokba van ;-) de akár lehetne fordítva is...
Neten ismerkedtünk meg a férjemmel. Az első mozis fagyizós randin ő fizetett, a másodikon én. Ehhez ragaszkodtam....engem nem fog senki pénzéhesnek tartani. Utána mindent közösen fizettünk. Kaját, programokat, gyógyszert védekezésre.
Ajándékba kaptam, kapok tőle könyveket, ezek kerülnek pénzbe, viszont mindketten olvassuk őket:) kb egy az ízlésünk. Mindketten szeretünk olvasni. Így igazából magára is költi. Én cserébe a kedvenc édességeit szoktam megcsinálni:)
Az a nő aki eltűri hogy folyton mindenért a pasi fizessen, annyit is ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!