Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedtél meg pároddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtél meg pároddal, vagy plátói szerelmeddel?

Figyelt kérdés
^^ csak mert olyan jó ilyen történeteket olvasni, hallani :) remélem sokáig lesztek együtt, a plátói szerelmeseknek pedig összejön :)
2012. jan. 10. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

itthon ültem a gép előtt

www.redtube.com

gondolkodtam valamit kéne

egyszer csak megláttam a tenyerem

azóta elválaszthatatlanok vagyunk

2012. jan. 10. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

1#

szakadok..XD nagyon romantikus

2012. jan. 10. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen.Két éve vagyunk együtt.:)
2012. jan. 10. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:
x'D LOL :D sok boldogságot :D
2012. jan. 10. 17:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Sokáig :) ^^
2012. jan. 10. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Az igazi plátói szerelmemmel 1 osztályban, ami kb. 5 évig tartott és nem rég újra felszínre jöttek az érzések 12 év után :D 20/F
2012. jan. 10. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
nemrég az egyik fiú barátom elhívott egy ilyen esti "kiruccanásra", de csak simán mászkáltunk este a környéken. ott volt pár barátnőm + 3 srác akikkel ott találkoztam először. ezekből az egyiknek gondolom megtetszettem vagy nemtudom mert még aznap bejelölt fb-n és lájkolta minden képem, meg azóta is levelezgetünk, állandóan bókol. de nekem nem ő tetszik hanem egy másik, akivel viszont tuti nem jöhetünk össze mert 2 éve van barátnője:( borzasztó rossz érzés, hiszen azóta már többször is találkoztunk és tényleg nagyon nagyon tetszik... miért nem jön össze nekem az SOHA hogy tetsszek valakinek, és ő is nekem?! a másik srácnak már mondtam hogy csak barátok legyünk, de nem képes felfogni, mert írogatja a sziveket még mindig. ez meg nem is igazán figyel rám, párszor beszélgettünk, nevetgéltünk amikor taliztunk de ennyi volt. :/// 16/L
2012. jan. 11. 15:51
 8/11 A kérdező kommentje:
:I ... tudom milyen. :(
2012. jan. 11. 19:56
 9/11 anonim ***** válasza:

A pasi munkahelyén egy üzletben több, mint 4 évvel ezelőtt. Abszolút plátói az érzés, már egy éve nem láttam, de rengeteget gondolok rá. Köztünk soha nem lesz semmi... :(((((

Pedig nem voltam számára közömbös, de hagynom kellett... :(((((

2012. jan. 20. 15:34
 10/11 A kérdező kommentje:
nincs olyan, h nem lehet köztetek semmi :P meg kell próbálni keresni :) ha engeded és tudod, h szeretett akk kell tenni érte. :/ tudom ostobaságnak hangzik, de így van :)
2012. jan. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!